Follow us

Το Instagram video που αποδεικνύει γιατί είναι απαραίτητα τα heat protecting sprays μαλλιών

Εσύ τα χρησιμοποιείς ήδη στα μαλλιά σου;

hair iStock

Είσαι fan των εργαλείων styling μαλλιών, χρησιμοποιώντας τα καθημερινά (μέχρι και δύο φορές τη μέρα); Πιθανόν ανήκεις στην πλειοψηφία των γυναικών που θέλουν να έχουν πάντα άψογα μαλλιά - good for you. Αυτό που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ότι με την αδιάκοπη χρήση της ισιωτικής ή του ψαλιδιού για μπούκλες προκαλείς ανεπανόρθωτη φθορά στην τρίχα, ιδίως μάλιστα αν δεν χρησιμοποιείς ποτέ θερμοπροσταυτικά προϊόντα.

Δες επίσης: Έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο; Πώς να χρησιμοποιήσεις το νερό καρύδας για να τα μεταμορφώσεις

Κι αν δεν είσαι διατεθειμένη να σταματήσεις ή να ελαχιστοποιήσεις τη χρήση των αγαπημένων σου εργαλείων, θέλοντας να έχεις καθημερινά τα μαλλιά που ονειρεύεσαι, τότε καλό είναι να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου ένα heat protecting spray, που θα λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας για τα μαλλιά σου, αποτρέποντας σε μεγάλο βαθμό το κάψιμο της τρίχας, αλλά και τη δημιουργία ψαλίδας και κατεστραμμένων άκρων.

Δες επίσης: Αυτό είναι το χτένισμα που έχει ξετρελάνει τις beauty addicts στην καραντίνα

Κι αν ακόμα δεν σε πείσαμε για το πόσο σημαντικό είναι να τα χρησιμοποιείς κάθε φορά που θες να ισιώσεις ή να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου, τότε αρκεί να παρακολουθήσεις το παρακάτω video που έχει γίνει viral στο Instagram και δείχνει πώς ακριβώς προστατεύουν τα μαλλιά σου:

Loading...

H hairstylist Samantha Cusick ανέβασε το συγκεκριμένο video με μοναδικό σκοπό να πείσει τους followers της για τον λόγο που πρέπει να χρησιμοποιούν θερμοπροστατευτικά προϊόντα στα μαλλιά τους καθώς όντως φέρνουν αποτέλεσμα. Έτσι, κάλυψε με ένα μεταλλικό στένσιλ μια φέτα ψωμί του τοστ, ψέκασε με ένα προστατευτικό spray μόνο την επιφάνεια που κάλυπτε το στένσιλ, την έβαλε στη τοστιέρα και το αποτέλεσμα που βλέπεις μετά από λίγα λεπτά μιλάει από μόνο του. Το σημείο που ψέκασε ήταν και το μοναδικό που δεν "κάηκε".

Δες παρακάτω 3 αγαπημένα spray που προσταυτεύουν απ᾽τη θερμότητα μέχρι και τους 230°C:

Δες επίσης: 8 εύκολα και πρακτικά χτενίσματα για κάθε μέρα που θα σε ανανεώσουν

Hairdresser's Invisible Oil primer, Bumble & Bumble

Loreal Vitamino Color Spray 10 in 1, L'oreal Professionnel για βαμμένα μαλλιά

Keratin Shine Heat Protect Spray, TRESemmé 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ