Follow us

Η Chiara Ferragni σου δείχνει ένα πανεύκολο χτένισμα για κάθε μέρα

Chiara Splash News / Ideal Image

Το ότι οι (κάθε λογής) κοτσίδες είναι ένα από τα πιο εύκολα και girly χτενίσματα που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κάθε μέρα, το ξέραμε, Αυτό που μας κάνει εντύπωση όμως είναι πόσες celebrities τις έχουν αγαπήσει και τις υιοθετούν στις καθημερινές εμφανίσεις τους, από την Sara Sampaio, μέχρι την Dua Lipa, Hailey Bieber, Gigi Hadid και άλλες.

Δες εδώ: Sara Sampaio | Έκανε το πιο girly χτένισμα που είναι ό,τι πρέπει για την καραντίνα

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αγκαλιάσει το "trend" και το it girl της μόδας, Chiara Ferragni, που ό, τι κι αν φορέσει (είτε σε outfit, είτε σε makeup ή μαλλιά) γίνεται αμέσως viral και αντιγράφεται από τις περισσότερες fashion και beauty addicts. Έτσι έκανε λοιπόν και με αυτό το all time classic χτένισμα, φροντίζοντας βέβαια να το προσαρμόσει στο δικό της μοναδικό στυλ.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες:

Loading...

Η 33χρονη έκανε μια χωρίστρα στο πλάι και έπλεξε μια γαλλική λεπτή πλεξούδα στη μια μεριά του κεφαλιού, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό της σε χαλαρά waves.

Δες εδώ: Οι δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της 56χρονης Monica Bellucci

Ένα πανεύκολο girly χτένισμα που μπορείς να κάνεις καθημερινά και που θα σώσει τις bad hair days σου, ιδίως αν έχεις βαρεθεί να κάνεις συνέχεια την κλασική κοτσίδα.

Bonus tip: δώσε μια trendy πινελιά στο χτένισμα αντικαθιστώντας το κλασικό λαστιχάκι με μια σατέν κορδέλα σε φιόγκο, που θα στολίσει την κοτσίδα και ταυτόχρονα θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από την ταλαιπωρία και τυχόν σπάσιμο που μπορεί να προκαλέσει το λαστιχάκι.

Δες επίσης: Αυτό είναι το χτένισμα που έχει ξετρελάνει τις beauty addicts στην καραντίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ