Follow us

Η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά που ανέδειξαν οι εβδομάδες μόδας του φετινού Φεβρουαρίου

Το χτένισμα που πρέπει να αντιγράψεις τώρα.

χτένισμα 2021 Instagram/@victoriabeckham, @jasonwubeauty

Effortless but make it fashion: Αυτή ακριβώς ήταν η έμπνευση πίσω από πολλά από τα hairstyles που επιλέχθηκαν από κορυφαίους σχεδιαστές και hairstylists στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλά και του Λονδίνου που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Ποιο είναι λοιπόν το κορυφαίο χτένισμα 2021 που ανέδειξαν οι εβδομάδες μόδας;

Roasted Caramel | Το χρώμα μαλλιών που όλες οι μελαχρινές θα ζητούν φέτος την άνοιξη

Το αγαπημένο χτένισμα 2021 των σχεδιαστών

Loading...

Σε πολλά shows, όπως εκείνα των Victoria Beckham, Jason Wu, Anna Sui και Sandy Liang, τα μοντέλα παρουσίασαν τη νέα συλλογή έχοντας αυτό που ονομάζουμε "air dried hair", δηλαδή επιμελώς ατημέλητα μαλλιά που μοιάζουν απλά να έχουν στεγνώσει φυσικά. Στην πραγματικότητα, τίποτα το φυσικό δεν έχουν τα χτενίσματα στις εβδομάδες μόδας. Παρά το γεγονός ότι είχαν χρησιμοποιηθεί τα απαραίτητα προϊόντα που έδωσαν αυτό το messy αποτέλεσμα στα μαλλιά των μοντέλων, το styling με party dresses και puffer jackets, έκανε το συνολικό αποτέλεσμα να δείχνει cool, κομψό και low-maintenance.

Loading...

Στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Victoria Beckham, τα μαλλιά ήταν "ατημέλητα αλλά ταυτοχρόνως περιποιημένα", όπως είπε η ίδια. Στο show της Anna Sui οι επιμελώς ατημέλητες μπούκλες και ο έντονος όγκος συμπλήρωναν την '60s inspired αισθητική της συλλογής, χαρίζοντας παράλληλα μια δόση cool girl glam.

Νερό ρυζιού | Το κινέζικο μυστικό για μακριά και δυνατά μαλλιά

Loading...

Στο show του Jason Wu, η head haistylist Lacy Redway δημιούργησε απλά χαμηλά ponytails με χωρίστρα στη μέση, ενώ φρόντισε να καμουφλάρει το λαστιχάκι με μία τούφα μαλλιών. "Ήθελα να αναδείξω τη μοναδική υφή των μαλλιών κάθε κοπέλας και να τη χρησιμοποιήσω για το τελικό φινίρισμα του look", εξηγεί η ίδια.

Loading...

Ένα αντίστοιχο air dried hair look είδαμε και στο show της Sandy Liang, που η φυσική messy υφή των μαλλιών των μοντέλων τιθασεύτηκε με half up half down και φαρδιές μαύρες κορδέλες.

Get the look

Άντλησε λοιπόν έμπνευση από τα shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και άφησε για λίγο στην άκρη την πρέσα ισιώματος. Για να υιοθετήσεις το κορυφαίο χτένισμα 2021 θα πρέπει να αγκαλιάσεις τη φυσική υφή των μαλλιών σου ή ενδεχομένως να την ενισχύσεις, εφαρμόζοντας λίγο αφρό ή ψεκάζοντας ένα texturizing spray πριν τα "τσαλακώσεις" με τα χέρια σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ