Follow us

Οι 7 celebrities με super φρύδια που λατρεύουμε να χαζεύουμε

Τα πιο διάσημα power-brows της σόομπιζ.

Jennifer Connelly Abaca Press

Μπορεί η γνωστή φράση "τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου" να σου ακούγεται κάπως κλισέ, δεν παύει όμως να εκφράζει μια τεράστια αλήθεια. Όσο πιο ωραίο το σχήμα τους (και βασικά ταιριαστό με το δικό σου σχήμα ματιών) τόσο πιο πολύ αναδεικνύεται το βλέμμα σου. Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι όταν τους δίνεις το κατάλληλο για σένα σχήμα, αλλάζει ολόκληρη η έκφραση και το ύφος του προσώπου σου.

Δες εδώ: Αγνώριστη η Cara Delevigne | Από iconic ξανθιά έγινε καστανή

Και μπορεί οι τάσεις για το 2021 να θέλουν τα φρύδια μας τόσο επιμελώς ατημέλητα που να δείχνουν σχεδόν... "αχτένιστα", υπάρχουν ωστόσο κάποια brow pairs που μας έχουν στιγματίσει.

Δες επίσης: 10 hairstyles για εσένα που έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά

Από τα πυκνά signature φρύδια της Cara Delevigne (που είναι κι αυτή που έφερε και καθιέρωσε στη μόδα πριν λίγα χρόνια το ολόδικό της στυλ, κάνοντας εκατομμύρια γυναίκες να θέλουν να τα αντιγράψουν) μέχρι τα πιο λεπτά (αλλά άκρως χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα) φρύδια της Natalie Portman, οι 7 celebrities που θα δεις στη συνέχεια έχουν διατηρήσει το δικό τους σχήμα χωρίς καμία απολύτως αλλαγή, ανεξάρτητα από τα beauty trends που κυριαρχούν ανά σεζόν. Ακόμα και η Penelope Cruz που πολύ πρόσφατα έγινε ξανθιά επέλεξε να κρατήσει το σκούρο φυσικό της χρώμα στα φρύδια, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να είναι matchy-matchy με το χρώμα μαλλιών για να "δείξουν" ωραία - αρκεί ένα όμορφο, καλοδιατηρημένο σχήμα.

Cara Delevigne

Loading...
Loading...

Lilly Collins

Loading...

Natalie Portman

Loading...
Loading...

Lucy Hale

Loading...

Shay Mitchell

Loading...

Jennifer Connelly

Loading...
Loading...

Penelope Cruz

Loading...

Δες επίσης: 9 post breakup hairstyles από celebrities που έγραψαν ιστορία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ