Follow us

Kim Kardashian | Αυτό είναι το δίλημμα που έθεσε ο κομμωτής της για τα μαλλιά της

Εσύ πώς την προτιμάς;

Kim Kardashian Abaca Press

Το δίλημμα "χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι" φαίνεται ότι δεν απασχολεί μόνο τα social media τον τελευταίο καιρό, αλλά και πλήθος διάσημων hairstylists, όπως τον Chris Appleton. O αγαπημένος κομμωτής της Kim Kardashian ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία στο προφίλ του θέτοντας αυτό ακριβώς το ερώτημα και ζητώντας την άποψη των διαδικτυακών φίλων του.

Δες επίσης: Η Irina Shayk με lime green μαλλιά

Με δύο διαφορετικές φωτογραφίες της social media queen, μια με πλαϊνή χωρίστρα και μια με χωρίστρα στη μέση, ο ταλαντούχος hairstylist θέλει να λύσει μια για πάντα το debate που καλά κρατεί τόσο στο Instagram όσο και στο Tik Tok τελευταία.

Δες την Kim Kardashian και με τα δύο στυλ χωρίστρας:

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ιδίως οι χρήστες του Tik Tok θεωρούν την πλαϊνή χωρίστρα κάπως... απαρχαιωμένη (λογικό αν σκεφτείς ότι η πλειονότητά τους ανήκει στην Gen Z), και προκρίνουν την αυστηρή χωρίστρα στη μέση ως πιο cool και updated.

Δες εδώ: Εσύ γνωρίζεις τη νέα τεχνική για να βάζεις ρουζ;

Προσωπικά, θεωρούμε ότι και τα δύο στυλ μπορούν να δείξουν ωραία και άκρως μοντέρνα, ανάλογα με τα hairstyles που θα προτιμήσεις να κάνεις. Η πλαϊνή χωρίστρα μπορεί να θεωρηθεί πιο σέξι και θηλυκή, ενώ δείχνει καλύτερη σε πλούσια μαλλιά με όγκο, θυμίζοντας έντονα τα voluminous hair της Cindy Crawford στη δεκαετία του ᾽90. Αντίθετα, η sleek χωρίστρα στη μέση προτείνειται σχεδόν κάθε σεζόν τελευταία από τους περισσότερους σχεδιαστές μόδας στα fashion shows τους, πράγμα που δείχνει ότι όντως θεωρείται από πολλούς πιο σύγχρονη. Η χωρίστρα στη μέση κολακεύει ιδιαίτερα τα λεπτά μαλλιά χωρίς πολύ όγκο, ενώ δείχνει ακόμα καλύτερη σε bob και lob κουρέματα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη. Διαλέγεις και παίρνεις - ανάλογα με το δικό σου στυλ και υφή μαλλιών, αλλά και τις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Η Kim Kardashian πάντως είναι ωραία ό, τι κι αν διαλέξει, τι λες;

Δες επίσης: H Olivia Palermo γιόρτασε τα γενέθλιά της και έκανε το πιο trendy χτένισμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ