Follow us

Root Melt | Το χρώμα μαλλιών που δεν ήξερες ότι θέλεις

Αλλά είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις.

Beauty χρώματα μαλλιών 2021 Pixel Formula

Με τα κομμωτήρια να έχουν ανοίξει μόλις για 2-3 εβδομάδες μετά από το τρίτο lockdown του Νοεμβρίου, ξέρεις πολύ καλά πως την επόμενη φορά που θα ανακοινωθεί πως θα ανοίξουν τις πόρτες τους, πρέπει να δράσεις γρήγορα: Όχι μόνο θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού όσο πιο άμεσα μπορείς, αλλά και να επιλέξεις ένα από τα κορυφαία χρώματα μαλλιών 2021, που ξέρεις ότι θα "αντέξει" ένα ακόμα lockdown. Επίτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε...

Αυτό είναι το κούρεμα που κυριάρχησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου FW21-22

Χρώματα μαλλιών 2021 | Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις

Καθώς ακόμα και όταν ανοίγουν τα κομμωτήρια, είναι αβέβαιο το για πόσο καιρό, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα low-maintenance χρώμα μαλλιών, που δεν χρειάζεται τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να διατηρηθεί όμορφο. Ένα από τα κορυφαία χρώματα μαλλιών 2021, το "root melt", είναι ακριβώς αυτό.

Πρόκειται για μία τεχνική που θυμίζει αρκετά το "drenched color" και τα "shadow roots". Στην ουσία πρόκειται για σκουρόχρωμες ρίζες, οι οποίες όμως αντί να ξεχωρίζουν από τα μήκη με μια έντονη διαχωριστική γραμμή, όπως θα γινόταν φυσικά, μοιάζουν να "λιώνουν" προς αυτά.

Η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά που ανέδειξαν οι εβδομάδες μόδας του φετινού Φεβρουαρίου

Για να το πετύχεις, θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου για ανταύγειες. Ο colorist θα βάψει τα μαλλιά 2-3 εκατοστά από τις ρίζες σου με μία απόχρωση 1-2 τόνους πιο σκουρόχρωμη από τη φυσική σου. "Το πόσο low-maintenace θα είναι το hair look σου εξαρτάται από το πόσο σκουρόχρωμες θα είναι οι ρίζες", λέει η colorist Karissa Schaudt. "Συνήθως τα touch-ups γίνονται κάθε 3-4 μήνες".

Η Rihanna έκανε το απόλυτο french girl haircut

Επειδή ξέραμε πως θα ψάχνεις φωτογραφίες για να δείξεις στον κομμωτή σου, κάναμε όλη τη δουλειά για εσένα και ανακαλύψαμε στο Instagram τις ωραιότερες φωτογραφίες με root melt hair, μία από τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2021:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ