Follow us

H beauty ρουτίνα που θα σε ανανεώσει την Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου θα είναι μια pampering day ειδικά αφοσιωμένη σε σένα.

hair iStock

Η Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και τι καλύτερο από το να οργανώσεις μια self-pampering day μόνο για σένα; Μπορείς από τώρα να σκεφτείς πώς ακριβώς θες να περιποιηθείς τον εαυτό σου ώστε στο τέλος της ημέρας να νιώθεις όμορφη και λαμπερή, ακτινοβολώντας στα zoom calls με τις φίλες σου.

Οι προτάσεις μας για το πώς να οργανώσεις την self-care ρουτίνα σου:

#1. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα χαλαρωτικό μπάνιο - μπορεί να είναι και bubble bath με άλατα και αρωματικό shower foam - μην ξεχνώντας να εφαρμόσεις τις αγαπημένες σου ενυδατικές σώματος για βελούδινη επιδερμίδα. Δες εδώ 7 τρόπους να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε πολυτελές σπα.

#2. Συνέχισε με βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση της επιδερμίδας του προσώπου σου. Δες εδώ πώς να τον κάνεις σωστά για να έχεις μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

#3. Μπορείς να συνεχίσεις με μάσκες προσώπου (ενυδάτωσης ή λάμψης) που πιθανόν έχεις ξεχασμένες στο ντουλάπι του μπάνιου σου επειδή δεν έβρισκες ποτέ ευκαιρία ή χρόνο να τις βάλεις. Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες μαλλιών (μπορείς είτε να προμηθευτείς online είτε να τις φτιάξεις μόνη σου με υλικά από την κουζίνα σου).

#4. Μην ξεχάσεις να απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα, το serum και το αντηλιακό σου - επίλεξε τα κατάλληλα για τις ανάγκες του δέρματός σου προϊόντα.

#5. Αφού λούσεις τα μαλλιά σου (μην ξεχνάς τη μάσκα μαλλιών), στέγνωσέ τα και κάνε ένα γρήγορο και χαλαρό χτένισμα που θα σου χαρίσει ανάλαφρους κυματισμούς. Δες εδώ πώς μπορείς να τους πετύχεις. Σταθεροποίησε το χτένισμα με σπρέι κρατήματος. Σε περίπτωση που θες να πιάσεις τα μαλλιά σου, δες εδώ μερικές cool ιδέες χτενισμάτων με έμπνευση από τα 90s.

#6. Όσον αφορά το μακιγιάζ, προτείνουμε να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους, με παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν στα μάτια και στα χείλη - είναι εγγυημένο ότι θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Πάρε ιδέες από το super makeup look της Barbara Palvin.

#7. Τέλος, αν θες να φροντίσεις μόνη σου τα νύχια σου, μπορείς να δεις εδώ πώς θα τα περιποιηθείς, αλλά και να μάθεις εδώ ποιες είναι οι πιο mood-boosting αποχρώσεις της φετινής άνοιξης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ