Follow us

Πώς να κάνεις ένα καθημερινό σταθερό μακιγιάζ χωρίς foundation

Για μια άψογη εμφάνιση κάθε μέρα.

makeup iStock

Εάν αναζητάς ένα απλό, γρήγορο και σταθερό μακιγιάζ που να μπορείς να κάνεις κάθε μέρα, χωρίς πολύ κόπο τότε τα παρακάτω tips μας θα σου χρησιμεύσουν.

Εάν μάλιστα προτιμάς τον τελευταίο καιρό να παραλείπεις το foundation επειδή το θεωρείς κάπως "βαρύ" για την επιδερμίδα σου, έχουμε τον τρόπο να κάνεις το makeup look σου άψογο ακόμα και χωρίς αυτό.

Δες επίσης: To μικρό, πανεύκολο μυστικό της Hailey Bieber για τέλεια επιδερμίδα

Ας δούμε πώς:

#1. Ξεκίνα με την ενυδατική σου κρέμα - μπορείς αν θες να χρησιμοποιήσεις και ενυδατική με χρώμα (ή BB cream) για μια πολύ ελαφριά κάλυψη εφόσον το χρειάζεσαι (για κάποια κοκκινίλα ή σπυράκι).

#2. Συνέχισε με λίγο concealer κάτω από τα μάτια αλλά και σε τυχόν ατέλειες που θες να καλύψεις.

#3. Έπειτα, γέμισε τυχόν κενά στα φρύδια σου με σκιά και άπλωσε λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου.

#4 Εάν θες, μπορείς να απλώσεις και λίγη κρεμώδη σκιά στα βλέφαρα.

#5. Για μια δόση υγείας στα μάγουλα, εφάρμοσε λίγο κρεμώδες ρουζ (ή ακόμα και λίγο από το κραγιόν σου) με τα δάχτυλα. Τα κρεμώδη προϊόντα αφήνουν μια ωραία ενυδατωμένη υφή στο δέρμα αλλά και μια λάμψη που φαίνεται σαν να είναι φυσική. Εάν το δέρμα σου είναι λιπαρό, προτίμησε ρουζ σε μορφή σκόνης.

#6. Για να γίνει το makeup look σου πιο ομοιογενές, μπορείς να περάσεις μια πούδρα σε όλο το πρόσωπο (είτε διάφανη είτε μπρόνζερ) με ένα σχετικά μικρό πινέλο.

#7. Τέλος, δεν ξεχνάμε το setting spray που σταθεροποιεί το μακιγιάζ - και που μπορείς να ψεκάζεις καθ᾽όλη τη διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπό σου για ανανέωση.

Δες επίσης: Πώς να δείχνεις φρέσκια χωρίς μακιγιάζ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ