Follow us

Dua Lipa | Με αφέλειες ή χωρίς;

Πώς την προτιμάς;

dua lips Instagram

Τα βραβεία Grammy 2021 πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές μέρες στο Los Angeles και ανάμεσα στους λαμπερούς υποψήφιους και νικητές της βραδιάς, εμείς ξεχωρίσαμε το μοναδικό beauty look της Dua Lipa, με τα διαφορετικά χτενίσματα και τη μοβ shimmery σκιά στα μάτια που ταίριαζε απόλυτα με τα Barbie pink outfits που φόρεσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Loading...

Δεν γινόταν όμως να μη σταθούμε στα υπέροχα μαλλιά της, που μάλιστα άλλαξε δύο φορές μέσα στη βραδιά με τη βοήθεια του ταλαντούχου hair stylist, Chris Appleton. Έτσι, κατά τη διάρκεια της performance της επί σκηνής (η οποία να σημειώσουμε ότι είχε 7 εκ. views στο youtube σε λιγότερο από 24 ώρες), ο Appleton είχε δημιουργήσει στα μακριά φιλαριστά μαύρα μαλλιά της ένα carefree κυματιστό look με τα δημοφιλή curtain bangs (πλαϊνές αφέλειες) να πλαισιώνουν γλυκά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δες εδώ: Curtain Bangs | Όλες οι λεπτομέρειες για το πιο hot hair trend του 2021

Loading...

Αναφορικά με το hair style που επέλεξε για τη στιγμή απονομής του βραβείου, η νεαρή star προτίμησε ένα λείο, sleek look με αυστηρή χωρίστρα στη μέση.

Loading...
Loading...

Ο κομμωτής της βέβαια είχε ποστάρει μια φωτογραφία της λίγες μέρες πριν την εκδήλωση, που την έδειχνε να έχει αφέλειες - ένα λίγο διαφορετικό στυλ από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Υποθέτουμε ότι έκανε κάποιου είδους γκάλοπ, αφού στη λεζάντα του post ρωτάει τους διαδικτυακούς φίλους του αν προτιμούν την τραγουδίστρια με "bangs".

Loading...
Loading...

Σε κάθε περίπτωση, εμάς μάς άρεσαν κι αυτού του είδους οι αφέλειες και νομίζουμε ότι ψηφίζουμε το συγκεκριμένο hairstyle για αλλαγή. Εσύ τι λες;

Δες εδώ: Grammys 2021 | Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ