Follow us

Πώς να κάνεις το τέλειο 90s blow out hairstyle σπίτι σου

Βήμα βήμα η διαδικασία που θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

hair iStock

Το blow out hairstyle επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο μέσω του Tik Tok, του Instagram και της Gen Z που φαίνεται να είναι τρελαμένη με το εν λόγω trend.

Loading...

Με ένα γρήγορο σκρολάρισμα στο feed σου εύκολα θα βρεις πολλά βιντεάκια και hair tutorials που δείχνουν πανεύκολους τρόπους για να πετύχεις τα αξιοζήλευτα και σέξι voluminous & fluffy μαλλιά που βλέπουμε κατά καιρούς στις stars, και που λάνσαραν πρώτη φορά τη δεκαετία του ᾽90 τα iconic top models της εποχής.

Δες εδώ: Blow Dry hair trend | 8 celebrities που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το πιο θηλυκό trend μαλλιών

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις σε ποιο ακριβώς χτένισμα αναφερόμαστε, εξηγούμαστε: το blow out αφορά συγκεκριμένα τη διαδικασία με την οποία αποκτάς ένα αφράτο, γεμάτο όγκο χτένισμα αμέσως μετά το λούσιμο - αντίστοιχο του φορμαρίσματος που γίνεται στα κομμωτήρια μετά το κούρεμα. Τα μαλλιά μπορεί να είναι είτε ίσια είτε σπαστά είτε με χαλαρές μπούκλες, όμως το μυστικό της τεχνικής αυτής έγκειται στο ότι χρησιμοποιείται απλά το πιστολάκι, μια βούρτσα ή ρόλει για να επιτευχθεί η κίνηση και η συγκεκριμένη φόρμα που θες να δώσεις στα μαλλιά σου, κι όχι κάποιο άλλο εργαλείο styling, όπως η πρέσα ή το ψαλίδι.

Δες επίσης: Εmily Ratajkowski | 10 φορές που έχει αποδείξει ότι είναι η βασίλισσα του nude makeup

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο για να πετύχεις μόνη σου ένα 90s blow out χτένισμα- πίστεψέ μας, θα φαίνεται σαν να έχεις μόλις βγει από το κομμωτήριο.

Loading...

#1. Μετά το λούσιμο, οι ρίζες πρέπει να είναι εντελώς στεγνές, τα υπόλοιπα μαλλιά όμως καλό είναι να είναι νωπά.

#2. Πέρασέ τους οπωσδήποτε ένα heat protecting spray που θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα.

#3. Στη συνέχεια, και εφόσον θες τα μαλλιά σου να έχουν έναν χαλαρό κυματισμό, τύλιξε κάθε τούφα σε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και με τη βοήθεια ενός σεσουάρ χτένισε και στέγνωσέ τη τραβώντας τη προς τα κάτω και προς τα μέσα. Έπειτα, τύλιξε την τούφα σε ένα μεγάλο ρόλει γυρνώντας τη προς τα έξω και στερέωσέ το στην κουρφή του κεφαλιού. Επανάλαβε το ίδιο σε όλες τις τούφες. Θυμήσου, όσο πιο μεγάλη η βούρτσα που θα επιλέξεις, τόσο πιο smooth το αποτέλεσμα που θα πετύχεις.

#4. Άφησε τα ρόλει για μια ώρα τουλάχιστον και στη συνέχεια αφαίρεσέ τα, φορμάροντας με τα χέρια σου τα μαλλιά και ψεκάζοντάς τα με ένα σπρέι κρατήματος ή/και λάμψης.

#5. Σε περίπτωση που προτιμάς ίσια μαλλιά, παράλειψε τα ρόλει και προτίμησε μια μεγάλη επίπεδη βούρτσα (paddle brush) που θα σου χαρίσει ένα πιο sleek look. Στέγνωσε με αυτήν τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και συνέχισε με το σπρέι κρατήματος.

Δες επίσης: 11 χτενίσματα με έμπνευση από τα 90s που είναι super cool και το 2021

Δες και το video:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ