Follow us

Blow Dry Hair | 8 celebrities που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το πιο θηλυκό trend μαλλιών

H Gen Z το έχει αναγάγει σε ένα από τα επικρατέστερα trends στο Tik Tok.

kate middleton Splash news

Big news! To bouncy blow dry hair trend έχει επανέλθει δυναμικά στις ζωές μας μέσω του...Tik Tok. Άλλη μια φορά που το δημοφιλές κοινωνικό μέσο υποδεικνύει τις επικρατέστερες τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ, με τη Gen Ζ να προτείνει τα αγαπημένα της trends μέσα από fun videos που παρελαύνουν στο feed μας.

Δες επίσης: Εσύ γνωρίζεις τη νέα τεχνική για να βάζεις ρουζ;

Μια γρήγορη ματιά να ρίξεις και θα δεις παντού hair tutorials με όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις αυτά τα voluminous hair που ήταν τόσο in τη δεκαετία του ᾽90.

Και μπορεί η Gen Z μόλις να ανακάλυψε το συγκεκριμένο trend (και είναι γεγονός, έχει "λοκάρει" σ᾽αυτό), εμείς όμως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα iconic top models των 90s που καθιέρωσαν στον χώρο τα πλούσια, γεμάτα όγκο και κίνηση μαλλιά που έμοιαζαν σχεδόν φυσικά, σαν να σηκώθηκαν μόλις από το κρεβάτι.

Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Tyra Banks, Cristy Turlington είναι μερικές μόνο από τις stars που άνοιξαν το δρόμο το ᾽90 γι´αυτό το τόσο κολακευτικό και θηλυκό στυλ μαλλιών, με την Kate Middleton να το επαναφέρει στο προσκήνιο μερικά χρόνια αργότερα, το 2010. Η τελευταία συνεχίζει να το υιοθετεί μέχρι σήμερα, ενώ ακόμα και διάσημες κυρίες της πολιτικής ζωής, όπως η Michelle Obama και η Kamala Harris φαίνεται να ορκίζονται σε αυτό.

Δες εδώ: 10 celebrities που θα σε πείσουν να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Δες όλες τις celebrities με μοναδικά blow dry hair:

Cindy Crawford

Loading...
Loading...

Gisele

Loading...

Claudia Schiffer

Loading...

Tyra Banks

Loading...

Cristy Turlington

Loading...

Kate Middleton

Loading...
Loading...

Michelle Obama

Loading...

Kamala Harris

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ