Follow us

10 φορές που η Chiara Ferragni μάς εντυπωσίασε με τα beauty looks της στην εγκυμοσύνη της

Με δυσκολία καταλήξαμε μόνο σε 10 beauty looks.

chiara ferragni Abaca Press

Η Chiara Ferragni έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της σήμερα Τρίτη, 23 Μαρτίου. Την χαρμόσυνη αυτή είδηση επέλεξε να μεταφέρει η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μια άκρως συγκινητική ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram της μέσα από το μαιευτήριο νωρίτερα το πρωί, κρατώντας τη νεογέννητη κορούλα της στην αγκαλιά της.

Όλους αυτούς τους μήνες θαυμάζαμε την Ιταλίδα fashion influencer για τα υπέροχα looks της, τόσο αναφορικά με τα outfits όσο και με τα μαλλιά- μακιγιάζ της, αφού κατάφερνε να είναι πάντα στην τρίχα, από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν γεννήσει.

Δες εδώ: Chiara Ferragni | Με κοντά μαλλιά όπως δεν την έχεις ξαναδεί τον τελευταίο καιρό

Η 33χρονη φρόντιζε να κρατάει στενή επαφή με το κοινό της μοιραζόμενη μαζί του πολλές απ᾽τις καθημερινές στιγμές της, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση τα beauty looks της.

Beach waves αλλά και girly baby braids και half up-dos ήταν τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα που επέλεγε να κάνει ακόμα κι όταν έπρεπε να περιοριστεί σπίτι της, ενώ το nude και το peachy pink μακιγιάζ ήταν δύο από τις καλύτερες επιλογές της κατά τη γνώμη μας. Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις glitter σκιές και eye liner που επέλεγε για πιο σημαντικές περιστάσεις και που προσέθεταν αυτό το twist που χρειαζόταν καμιά φορά το απλό μακιγιάζ της. Το αποκορύφωμα; To golden-terracota makeup look που ανέβασε λίγες ώρες πριν γεννήσει και μας θύμησε τόσο πολύ καλοκαίρι!

Δες επίσης: Εmily Ratajkowski | 10 φορές που έχει αποδείξει ότι είναι η βασίλισσα του nude makeup

Δες παρακάτω τα 10 καλύτερα beauty looks της νεαρής μανούλας:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ