Follow us

Beauty Crash Test | Σχολιάζουμε το μακιγιάζ των επίσημων προσκεκλημένων κυριών

Μαρέβα Μητσοτάκη, Καμίλα, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μαρέβα Npd Photo

To hot topic της ημέρας αποτελούν οι εμφανίσεις των επίσημων προσκεκλημένων κυριών στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Μπορεί η προσοχή της πλειονότητας να στράφηκε στα outfits τους, ωστόσο εμείς σαν γνήσιες beauty fanatics δεν μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε και τα beauty looks τους.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη | Η εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο με δημιουργία Celia Kritharioti

Μαρέβα Μητσοτάκη

Beauty Crash Test | Σχολιάζουμε το μακιγιάζ των επίσημων προσκεκλημένων κυριών

Όπως πάντα κομψή και περιποιημένη, η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την εμφάνισή της στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο συνδύασε την σκουρόχρωμη μπλε τουαλέτα σε γραμμή αμπίρ, δημιουργία του Ελληνο-Αυστριακού σχεδιαστή Marios Schwab, με το signature beauty look της: καλοχτενισμένα, ελαφρώς κυματιστά μαλλιά και διακριτικά τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι.

Μαρέβα Μητσοτάκη

H Μαρέβα Μητσοτάκη έμεινε πιστή στις μπλε αποχρώσεις για τα ρούχα της, αλλά και στο signature beauty look της και σήμερα, για την εμφάνισή της στην παρέλαση.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Loading...

Στο χθεσινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνδύασε την Celia Kritharioti Couture τουαλέτα της με ένα κομψό updo με όγκο στην κορυφή και καλοχτενισμένη φράντζα. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η έμφαση δόθηκε στα μάτια με έντονη μαύρη σκιά στην εξωτερική γωνία.

Μαρέβα Μητσοτάκη | Η εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο και το ιδιαίτερο βραχιόλι που συζητήθηκε

Καμίλα

Καμίλα

H δούκισσα της Κορνουάλης σε όλες τις εμφανίσεις της -στην Εθνική Πινακοθήκη, στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο και στην παρέλαση- επέλεξε να συνδυάσει τα κομψά σύνολά της με το signature beauty look της.

Καμίλα

Το καλοχτενισμένο blow out στο πλατινέ lob και τα διακριτικά τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι συμπλήρωναν εξαιρετικά τις εμφανίσεις της. Η μόνη διαφορά που εντοπίσαμε στο μακιγιάζ της όταν παρευρέθηκε στην παρέλαση ήταν το ελαφρώς πιο έντονο ρουζ και τα τονισμένα φρύδια.

Καμίλα

Γιάννα Αγγελοπούλου

Γιάννα Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε δύο πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις: Στο χθεσινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο φόρεσε ένα παραδοσιακό "πιρπιρί ", όπως ονομάζεται το μακρύ γιλέκο με τα κεντήματα το οποίο δανείστηκε από το μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων και περίτεχνη ζώνη με την ασημένια πόρπη –έργο Ιωαννιτών τεχνιτών. Σήμερα στην παρέλαση συνδύασε μια σύγχρονη πλισέ φόρμα σε σκούρο μπλε χρώμα με ένα εντυπωσιακό κεντημένο μάλλινο γιλέκο.

Γιάννα Αγγελοπούλου

Ένα εξίσου μεγάλο statement έκανε και με το μακιγιάζ της και τις δύο φορές, επιλέγοντας έντονα smoky eyes σε καφέ αποχρώσεις, extra long βλεφαρίδες και brown nude χείλη. Τα μαλλιά της ήταν ίσια με έντονο όγκο στην κορυφή, ένα χτένισμα που επιλέγει συχνά για τις επίσημες εμφανίσεις της.

Γιάννα Αγγελοπούλου | Η εμφάνιση με παραδοσιακό πανωφόρι στην παρέλαση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ