Follow us

Sustainable Beauty | Τα νέα προϊόντα που υπόσχονται ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Η συνεργασία της Garnier με την ΜΚΟ All for Sea και οι δεσμεύσεις του για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Green Beauty Istock Photo

Το sustainability δεν είναι trend, ούτε ένας ακόμα flashy όρος στις συσκευασίες των προϊόντων ομορφιάς. Είναι ένας συνεχής αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που η Garnier στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "Green Beauty” ανακοινώνει τη συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΑΜΚΕ) All For Blue.

Με αυτή τη συνεργασία, η μάρκα έφερε σε εθνικό επίπεδο έμπρακτα την παγκόσμια στρατηγική της για ένα πιο βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον καθώς βασικός στόχος της All For Blue είναι η προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος, μέσω ενημέρωσης του κοινού με εκπαιδευτκά σεμινάρια, αλλά και υποβρύχιους και παράκτιους καθαρισμούς.

Επιπλέον, η Garnier ανακοίνωσε τη χορήγηση πιστοποίησης από τoν Cruelty Free International στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny, αλλά και το λανσάρισμα νέων sustainable προϊόντων και τον επανασχεδιασμό των συσκευασιών ήδη υπαρχόντων κωδικών, έτσι ώστε να είναι ανακυκλώσιμες ή ακόμα και κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά.

Στη λίστα με τα νέα συναρπαστικά λανσαρίσματα συναντάμε τις Ampoule Tissue Masks με vegan σύνθεση και vegan ύφασμα της μάσκας, τα νέα Botanic Therapy Eco-packs, δηλαδή τις πρώτες re-fill συσκευασίες για τις σειρές Honey
Treasures και Avocado Oil & Shea Butter
, αλλά και τα νέα στέρεα σαμπουάν Botanic Therapy με συσκευασία με 0% πλαστικό.

Green Beauty | Ο κόσμος της ομορφιάς αλλάζει και υιοθετεί μια πιο "πράσινη" προσέγγιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ