Follow us

H Kylie Jenner με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει ever

Πώς σου φαίνεται;

kylie jenner Abaca Press

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καμία celebrity που να κάνει τόσες αλλαγές στα μαλλιά της όπως η Kylie Jenner - ίσως μόνο τη μεγαλύτερη αδελφή της Kim, αλλά και πάλι καμία δεν φτάνει την 23χρονη επιχειρηματία στην ταχύτητα που αλλάζει το στιλ μαλλιών της.

Xxl μαλλιά ή pixie cuts είτε με τη βοήθεια extensions είτε με περούκες, αποχρώσεις μαλλιών σε όλα σχεδόν τα χρώματα του ουράνιου τόξου.. οι αλλαγές που κάνει η μικρότερη από τις διάσημες αδελφές είναι τόσο συχνές που πλέον σχεδόν μας φαίνεται φυσιολογικό να τη βλέπουμε κάθε μέρα με διαφορετικό hairstyle.

Δες επίσης: Khloé Kardashian | Έκανε το χτένισμα που θα θες να αντιγράψεις asap

Πριν λίγες μέρες όμως είδαμε ένα instagram post της με το πιο κοντό μαλλί που την έχουμε δει τον τελευταίο καιρό: μια καρέ κουπ μέχρι το ύψος του πηγουνιού, ενώ τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά της είχαν χωρίστρα στη μέση (που ξεκάθαρα προτιμά στις περισσότερες εμφανίσεις της) και ήταν περασμένα πίσω από τα αυτιά.

Loading...
Loading...

Είτε αποχωρίστηκε τα extensions της αφήνοντας τα φυσικά της μαλλιά να λάμψουν, είτε φόρεσε περούκα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η αλλαγή μάς άρεσε πολύ. Πάντως, δεν ήταν μόνιμη, καθώς πολύ σύντομα επέστρεψε στα γνωστά, xxl μαλλιά της.

Δες επίσης: To μικρό, πανεύκολο μυστικό της Hailey Bieber για τέλεια επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ