Follow us

Αυτό θα είναι το χτένισμα του καλοκαιριού σύμφωνα με τον κομμωτή της JLo

Πώς σου φαίνεται;

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Μπορεί να απομένει λίγος καιρός ακόμα μέχρι το καλοκαίρι, πιθανολογούμε όμως ότι σκέφτεσαι από τώρα τα μπάνια στη θάλασσα, τις χαλαρές βόλτες, τα outfits και τα μαγιό που θα αγοράσεις... και γιατί όχι, και τα casual καλοκαιρινά χτενίσματα που θα κάνεις στα μαλλιά σου.

Δες επίσης: Blow Dry hair trend | 8 celebrities που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το πιο θηλυκό trend μαλλιών

Εάν αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το hot hair trend του φετινού καλοκαιριού, ο ταλαντούχος hair stylist της Jennifer Lopez, Chris Appleton, σού έχει την απάντηση.

Με ένα inspo post στο instagram μας λύνει την απορία σχετικά με το no. 1 hairtrend για το 2021, που βασικά ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στα feeds μας: το λεγόμενο "big hair".

Ποιο είναι αυτό; Πρόκειται για το signature χτένισμα της Λατίνας σταρ, δηλαδή τα πολύ πλούσια, γεμάτα όγκο μαλλιά που χαρίζουν θηλυκότητα και sexiness στην όλη εμφάνισή της, και θυμίζουν τόσο έντονα τα θρυλικά 90s.

Δες το χτένισμα:

Loading...

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, βλέπουμε ότι ο Appleton έχει πιάσει τα xxl μαλλιά της τραγουδίστριας σε baby ponys, δηλαδή σε δύο κοτσιδάκια στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ έχει δημιουργήσει χαλαρές μπούκλες στο τελείωμά τους, φροντίζοντας να κρατήσει στο χτένισμα τον πλούσιο όγκο του σε όλο το μήκος του.

Δες εδώ: Πώς να κάνεις το τέλειο 90s blow out hairstyle σπίτι σου

Πώς σου φαίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ