Follow us

Selena Gomez | H shimmery bronze σκιά ματιών της είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι τη φετινή άνοιξη

Εμάς πάντως μας έφτιαξε τη διάθεση.

selena gomez Abaca Press

Ψάχνεις αφορμή για να δοκιμάσεις επιτέλους όλα εκείνα τα makeup looks που χαζεύεις μήνες τώρα σε Instagram, Tik Tok και YouTube; Επειδή σιγά σιγά φαίνεται ότι γίνεται η επαναφορά στην κανονικότητα, σου προτείνουμε να αρχίζεις να πειραματίζεσαι με διάφορα χρώματα και όλα εκείνα τα καλλυντικά που έχεις φυλαγμένα τόσο καιρό στο νεσεσέρ σου.

Και τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις ένα λαμπερό μακιγιάζ ματιών, όπως έκανε η Selena Gomez; Δεν έχεις δικαιολογία να αποφύγεις το eye makeup look, μιας και είναι και το μόνο που φαίνεται ακόμα κι αν φοράς μάσκα.

Δες επίσης: Mermaid Lashes | Το εντυπωσιακό εφέ που μπορούν να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες σου

Εμείς πάντως λατρέψαμε την shimmery bronze-golden σκιά της τραγουδίστριας, που λαμπύριζε στον ήλιο και θύμιζε τόσο έντονα καλοκαίρι. Ο γήινος τόνος της εξισορροπεί τη λάμψη ενώ σού επιτρέπει να δοκιμάσεις να περάσεις ακόμα και eye liner. Συμπλήρωσε με άφθονες στρώσεις μάσκαρα, λίγο ρουζ και κοραλί κραγιόν στα χείλη και είσαι έτοιμη.

Loading...

Ἐνα makeup look που μπορείς να κάνεις όλες τις ώρες της ημέρας - προσοχή βέβαια στο shimmer, καθώς ενδείκνυται για πρωί μόνο αν είναι διακριτικό και ήπιο. Σε αντίθετη περίπτωση προτιμάται τις βραδινές ώρες και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όταν προκύψουν.

Δες επίσης: Cindy Crawford | To beauty look που την δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ