Follow us

Chrissy Teigen | Φουλ ανανεωμένη με ροζ μαλλιά

Όλο το χρονικό των προσπαθειών της μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Chrissy Teigen Abaca / www.visualhellas.gr

H Chrissy Teigen είναι γνωστό ότι πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της, είτε αναφορικά με τα χτενίσματα και τα κουρέματα είτε με το χρώμα της. Πολλές φορές μάλιστα της αρέσει να ανεβάζει διάφορα posts όπου φαίνεται να έχει funky χρώματα μαλλιών με τη βοήθεια των γνωστών, δημοφιλών φίλτρων.

Δες εδώ: H Kylie Jenner με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει ever

Το story που ανέβασε αυτή τη φορά όμως μόνο με τη βοήθεια φίλτρου δεν είχε γίνει. Απεναντίας, ήταν άκρως αληθινό, με την 35χρονη να έχει ένα φρέσκο, ροζ χρώμα στα μαλλιά της.

Δες το αποτέλεσμα:

Chrissy Teigen | Φουλ ανανεωμένη με ροζ μαλλιά

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας είχε προετοιμάσει αναφορικά με τις βαφές που δοκίμαζε στα μαλλιά της, καθώς από το περασμένο Σάββατο ανεβάζει διάφορα stories ενημερώνοντας το κοινό της για τις απόπειρές της σχετικά. Οι αλλεπάλληλες αλλαγές βέβαια μας έκαναν να υποψιαστούμε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη ούτε με το αρχικό ξανθό που είχε τολμήσει, ούτε με το strawberry blonde που πέτυχε στη συνέχεια - που σημειωτέον, ήταν κατά τη γνώμη μας μια από τις καλύτερες αποχρώσεις που έχουμε δει τελευταία.

chrissy
chrissy
chrissy

Βέβαια, και το pastel pink με πιο σκούρες ρίζες μάς άρεσε πολύ και νομίζουμε ότι της πηγαίνει, όπως άλλωστε της πηγαίνουν όλες οι αποχρώσεις που δοκίμασε, τι λες;

Δες επίσης: Δεν ξέρεις πώς να βάψεις τα νύχια σου; Πάρε ιδέες από την Kaley Cuoco

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ