Follow us

"The Flip" | Το χτένισμα από τα 60s που αναμένεται να γίνει το trend της σεζόν

Το βλέπουμε ήδη παντού στα social.

hair iStock

Άλλο ένα χτένισμα από τα παλιά έχει κάνει δυναμικό comeback και φαίνεται ότι έχει γίνει το αγαπημένο τόσο των celebrities όσο και των beauty addicts.

Δες επίσης: Thin Headbands | Το αξεσουάρ μαλλιών που θα βλέπεις παντού τη φετινή άνοιξη

O λόγος για το λεγόμενο χτένισμα "The Flip", που πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του '60 και επανήλθε δριμύτερο στα 90s, συνδυάζοντας κάτι από τις δύο πολυαγαπημένες δεκαετίες. Το αποτέλεσμα; Ένα φρέσκο hairstyle κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σήμερα.

Loading...

Ποιο είναι το Flip hairstyle?

To συγκεκριμένο, iconic χτένισμα ήταν γνωστό για τον υπέρμετρο όγκο του και -κυρίως- για τις γυριστές άκρες στο τελείωμα των μαλλιών (είτε προς τα έξω είτε προς τα μέσα). Κι ενώ τις περασμένες δεκαετίες η υπερβολή στον όγκο ήταν κάτι επιθυμητό, αυτό δεν ισχύει στο σημερινό flip style. Ειδικότερα, η κίνηση και ο όγκος στα μαλλιά ήταν τόσο έντονα που αυτά σχεδόν ... "χοροπηδούσαν". Εν έτει 2021, το bouncy εφέ είναι μεν όμορφο, τα μαλλιά όμως έχουν μια πιο sleek και flat υφή, ενώ η έμφαση δίνεται στις άκρες, που πρέπει να είναι γυριστές. Τα ψηλά, σφιχτά ponys και τα half-up half-down χτενίσματα ενδείκνυνται συνδυαστικά για μια πιο φρέσκια, μοντέρνα πινελιά.

Loading...

Πώς μπορείς να το πετύχεις;

Εάν θες να το δοκιμάσεις, δεν έχεις παρά να φροντίσεις τα μαλλιά σου να είναι σούπερ χτενισμένα, πολύ λεία και να μη φριζάρουν. Τα σωστά προϊόντα styling θα φανούν σύμμαχοί σου σε αυτό το αποτέλεσμα, ενώ θα δώσουν και την απαιτούμενη λάμψη στην τρίχα. Με τη βοήθεια μιας στρογγυλής βούρτσας και του σεσουάρ κι ενώ τα μαλλιά είναι νωπά, ξεκίνα να γυρνάς τις τούφες προς τα μέσα ή προς τα έξω (ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα), μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι θα δώσει μια δραματική, έξτρα θηλυκή νότα στο στιλ σου.

Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: H Kylie Jenner με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει ever

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ