Follow us

Οι τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζεις πριν μπει το καλοκαίρι

+ Τα προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.

τάσεις μακιγιάζ καλοκαίρι 2021 Istock Photo

Μπορεί το lockdown να έχει κάνει όλες τις μέρες, τους μήνες και τις εποχές να φαντάζουν ίδιες, ωστόσο είναι γεγονός: Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και με την ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα να είναι πιο έντονη από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή να ενημερωθείς για τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2021, έτσι ώστε να είσαι καταλλήλως προετοιμασμένη για τις πρώτες βόλτες σου:

Είσαι μελαχρινή; Αυτή είναι η πιο όμορφη αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου φέτος την άνοιξη

Οι κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2021

Κόκκινα χείλη

Loading...

Όπως είπαμε, θέλουμε να ελπίζουμε ότι η χρήση της προστατευτικής μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους δημόσιους ανοιχτούς χώρους φέτος το καλοκαίρι. Την ίδια ακριβώς ελπίδα είχαν και οι σχεδιαστές στα κορυφαία shows του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπως εκείνο του οίκου Max Mara, στέλνοντας τα μοντέλα τους στο catwalk με κατακόκκινα χείλη.

Οι τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζεις πριν μπει το καλοκαίρι
Υγρό, κρεμώδες κραγιόν, Matt Lasting Lip Color No.80, Radiant

Τα πάντα ροζ

Loading...

Οι ροζ αποχρώσεις στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια εξακολουθούν να είναι και φέτος τάση. Εφάρμοσε ένα ροζ κραγιόν στα χείλη σου και μία ασορτί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο κι έχεις το πιο εύκολο matchy matchy makeup look.

product
Ματ κραγιόν, Matte Lips No.08, Seventeen

Φυσική επιδερμίδα

Loading...

Για μία ακόμα χρόνια, τα βαριά foundations δίνουν τη θέση τους στο νεσεσέρ σε ανάλαφρες λεπτόρευστες συνθέσεις ή ακόμα και σε ενυδατικές με χρώμα, που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει φυσικά ομοιόμορφη κι όχι cakey.

product
1. Ενυδατική κρέμα με χρώμα, Eazy Drop, Fenty Beauty (sephora.gr), 2. Foundation λάμψης, Touche Éclat Le Teint, Yves Saint Laurent Beauty, 3. Ανάλαφρο foundation, Invisible Foundation, Radiant

Έντονο μαύρο περίγραμμα

Loading...

Μπορεί το μακιγιάζ του καλοκαιριού να είναι τυπικά φρέσκο και φυσικό, ωστόσο φέτος πολλοί σχεδιαστές πρότειναν edgy eye looks με έντονο περίγραμμα από μαύρο μολύβι ή eyeliner.

product
Υγρό Eyeliner, Lineproof Eyeliner, Radiant

Φυσική λάμψη

Loading...

Φέτος το καλοκαίρι η επιδερμίδα θα πρέπει να δείχνει λαμπερή, υγιής και καλά ενυδατωμένη. Για να πετύχεις το it look του καλοκαιριού, εφάρμοσε ένα υγρό highlighter ή ένα illuminator σαν βάση ή ανάμειξέ το με το foundation για ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα.

product
1. Υγρό illuminator, Total Control Pro Illuminator, NYX Professional Makeup, 2. Υγρό highlighter, Fluid Sheer Glow Enhancer, Giorgio Armani


Αυτές είναι με διαφορά οι καλύτερες μάσκες προσώπου για ακμή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ