Follow us

Είσαι μελαχρινή; Αυτή είναι η πιο όμορφη αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου φέτος την άνοιξη

Απόκτησε ηλιολουσμένο look στα μαλλιά σου πολύ πριν την πρώτη εξόρμησή σου στην παραλία.

ανοιξιάτικα χρώματα μαλλιών Istock Photo

Ο καιρός σιγά σιγά ζεσταίνει, οι αμυγδαλιές έχουν ήδη βάλει τα καλά τους και ένα κίτρινο "πέπλο" έχει καλύψει την πόλη. Με άλλα λόγια η άνοιξη είναι εδώ κι αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανανεώσεις την εμφάνισή σου με ένα από τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα μαλλιών.

Flob | Το κομψό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Ανοιξιάτικα χρώματα μαλλιών | Η κορυφαία επιλογή για μελαχρινές

Οι καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αν είσαι μελαχρινή είναι οι μελί ανταύγειες. Θα δεις πως αμέσως θα φωτίσουν το πρόσωπό σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αφού θα χαρίσουν στα μαλλιά σου ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα όμοιο με αυτό που έχουν ύστερα από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Cinnamon Gold | Το χρώμα μαλλιών που θα λατρέψουν οι μελαχρινές φέτος την άνοιξη

Σύμφωνα με τη γνωστή colourist Tabitha Dueñas από το Los Angeles η ιδανική απόχρωση είναι ένα ζεστό μέτριο καστανό, και όχι το καστανόξανθο που τυπικά πολλές γυναίκες επιλέγουν όταν κάνουν ανταύγειες. "Η απόχρωση honey brown δεν είναι ένα φωτεινό, ψυχρό ξανθό, όπως πολλοί νομίζουν. Είναι πολύ πιο ζεστή απόχρωση και δείχνει καλύτερα όταν συνδυαστεί με babylights ή balayage που επικεντρώνεται στις άκρες, αφήνοντας τις ρίζες φυσικές, κάτι που χαρίζει διάσταση στα μαλλιά".

Ένα σημαντικό θετικό των honey brown highlights είναι το γεγονός πως είναι αρκετά low-maintenance, δηλαδή δεν απαιτούν συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο. Τα touch ups μπορούν να γίνονται κάθε 2-3 μήνες και αυτό μόνο στην περίπτωση που νιώσεις ότι τα μαλλιά σου το έχουν ανάγκη.

Τα καλύτερα κουρέματα για σπαστά και ατίθασα μαλλιά

Ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου αλλά και τη βάση των μαλλιών σου, μπορείς να επιλέξεις τη honey brown απόχρωση που σου ταιριάζει. Πάρε ιδέες παρακάτω:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ