Follow us

Εβελίνα Νικόλιζα | Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη έβαψε ροζ τα μαλλιά της (pics)

Πώς σου φαίνεται η τολμηρή αυτή αλλαγή;

Εβελίνα Νικόλιζα Instagram

Σίγουρα θυμάσαι τη "μάστιγα" των ροζ μαλλιών, όταν πριν από μερικά χρόνια οι celebrities έβαφαν η μια μετά την άλλη στην πιο girly (στερεοτυπικά) απόχρωση της παλέττας τα μαλλιά τους. Πρόκειται για μια τάση που κατά καιρούς, όπως καλή ώρα τώρα, αναβιώνει και μετατρέπεται ξανά στο πιο cool trend.

Rope ponytails | Πώς να κάνεις το πιο trendy χτένισμα της σεζόν

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και fancy χαρακτήρα, τα ροζ μαλλιά μπορούν να απογειώσουν το στιλ σου, αν το υποστηρίζεις κατάλληλα, ή να μοιάζουν παράτερα και "ξένα" αν τρέφεις αμφιβολίες για το κατά πόσο τελικά σου πηγαίνουν. Αναντίρρητα πρόκειται για ένα hair look που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σίγουρα είναι ένα από τα highlights στην εμφάνιση κάθε γυναίκας που το τολμά.

Στο club των pink hair, don't care κοριτσιών ανήκει εδώ και μερικές ημέρες και η Εβελίνα Νικόλιζα. Η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δεν γίνεται" έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε την απόφαση να βάψει ροζ τα μαλλιά της, κάτι που μας γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. "Αν τα βλέπετε όλα ροζ μην ανησυχείτε δεν είστε ερωτευμένοι , απλώς έβαψα τα μαλλιά μου" έγραψε με χιούμορ ανεβάζοντας την πρώτη selfie με το νέο της look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ