Follow us

Rope ponytails | Πώς να κάνεις το πιο trendy χτένισμα της σεζόν

Ο Chris Appleton, αγαπημένος hairstylist των διασήμων, σού δείχνει τον τρόπο βήμα βήμα.

rope ponytails iStock

Και ίσως να αναρωτιέσαι, ποιο χτένισμα είναι τα "rope ponytails"; Πρόκειται για τα δύο κοτσιδάκια - αλογοουρές που είναι πλεγμένες με τέτοιον τρόπο που θυμίζουν σχοινί - εξού και η ονομασία.

Δες επίσης: "The Flip" | Το χτένισμα από τα 60s που αναμένεται να γίνει το trend της σεζόν

Πιθανότατα να ήταν το αγαπημένο σου χτένισμα όταν ήσουν μικρότερη, και να το συνήθιζες στις καθημερινές εμφανίσεις σου στο σχολείο. Αυτό το τόσο girly και 90s inspired hairstyle πάντως έχει κάνει δυναμικό comeback στις μέρες μας και ο σούπερ ταλαντούχος κομμωτής των διασήμων, Chris Appleton, το επιβεβαιώνει με ένα post στο Ιnstagram.

Μετά από μαζική απαίτηση των ακολούθων του, αποφάσισε να ανεβάσει ένα mini tutorial video όπου δείχνει βήμα βήμα πώς μπορείς να φτιάξεις κι εσύ πανεύκολα και γρήγορα τα rope ponytails.

Δες το βίντεο:

Loading...

- Αρχικά, ξεκίνησε χτενίζοντας καλά τα μαλλιά σου και κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση.

- Δημιούργησε στην κάθε μεριά του κεφαλιού δύο αλογοουρές και στερέωσέ τες πολύ σφιχτά με λαστιχάκι.

- Πιάσε την κάθε αλογοουρά και χώρισέ τη σε δύο τούφες. Έπειτα, στριφογύρισε την κάθε μία από τις δύο τούφες πολύ καλά σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού, και στη συνέχεια πλέξε τις μεταξύ τους από την αντίθετη φορά.

- Επανάλαβε τη διαδικασία και για την άλλη αλογοουρά και στερέωσε με ένα διάφανο λαστιχάκι. Ψέκασε με ένα σπρέι λάμψης και είσαι έτοιμη.

Ένα πανεύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις αρκετά γρήγορα και να σε συνοδεύσει στα zoom calls σου αλλά και στις μικρές εξόδους σου.

Δες επίσης: Chocolate Cake | Η αγαπημένη απόχρωση μαλλιών για μελαχρινές τη φετινή άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ