Follow us

Supermodel Lip | To 90s makeup trend που έχει κάνει δυναμικό comeback

Κι έχει ξετρελάνει ακόμα και την Gen Z.

supermodel lip iStock

Είναι γεγονός ότι πολλά beauty trends της δεκαετίας του ᾽90 έχουν κάνει δυναμικό comeback σήμερα, με την Gen Z να τα αναβιώνει σε Ιnstagram και Tik Tok κι εμάς να χαζεύουμε καθημερινά όλα τα mini tutorials που παρελαύνουν στο feed μας.

Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: "Glassy" eyes, dewy επιδερμίδα, monochromatic looks και άλλα makeup trends της φετινής άνοιξης

Ένα makeup trend που βλέπουμε τελευταία συνέχεια ακόμα και σε αγαπημένες celebrities, είναι το supermodel lip, δηλαδή το καφέ περίγραμμα στα χείλη που είναι κάποιους τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν.

Κι ενώ το brown lip liner των 90s ήταν αρκετά διαφορετικό χρωματικά κάνοντας μεγάλη αντίθεση με το χρώμα των χειλιών, δίνοντας την εντύπωση ενός καφέ δαχτυλιδιού γύρω από τα χείλη, το καφέ μολύβι του σήμερα είναι αρκετά κοντά στην απόχρωση του κραγιόν, με μια πολύ μικρή χρωματική αντίθεση.

Loading...

Στην ουσία, το μυστικό για να φέρεις το supermodel lip στο σήμερα και να φανεί σύγχρονο και μοντέρνο είναι η σωστή επιλογή απόχρωσης τόσο στο μολύβι όσο και στο κραγιόν. Πιο συγκεκριμένα, αντί να επιλέξεις μολύβι 4-5 τόνους σκουρότερο από το κραγιόν σου (όπως γινόταν τότε), είναι καλύτερο να προτιμήσεις ένα μολύβι 2 τόνους πιο σκούρο, σε ζεστές αποχρώσεις. Πολύ σημαντικό επίσης να κάνεις καλό blending με το χρώμα του κραγιόν σου ώστε να μην είναι τόσο διακριτό το περίγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να το φοράς πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου.

Loading...

Δες επίσης: 11 χτενίσματα με έμπνευση από τα 90s που είναι super cool και το 2021

Loading...

Δες επίσης: Ένας ευφάνταστος τρόπος για να φορέσεις τα scrunchies σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ