Follow us

Πώς να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου μέσα σε 5᾽

Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα.

κυματιστά μαλλιά iStock

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι, πάμε στοίχημα ότι θα ψάχνεις τρόπους να φτιάχνεις τα μαλλιά σου όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα, θέλοντας να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Και τι καλύτερο από να κάνεις ονειρεμένα beach waves - το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα - μέσα σε μόλις 5 λεπτά; Αν θες να μάθεις πώς, τα παρακάτω σε ενδιαφέρουν.

Δες επίσης: Supermodel Lip | To 90s makeup trend που έχει κάνει δυναμικό comeback

Καταρχάς, καλό είναι να απλώσεις ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα νωπά μαλλιά σου και στη συνέχεια να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι. Χτένισέ τα καλά και χώρισέ τα σε μεγάλες τούφες, τις οποίες θα τυλίξεις μια μια σε ψαλίδι για μπούκλες. Κράτα το ψαλίδι κάθετα και μην αφήνεις πάνω από 3᾽την κάθε τούφα στο ψαλίδι, ώστε οι μπούκλες να βγουν πραγματικά χαλαρές κι όχι σφιχτές - αυτό είναι και το μυστικό για τους χαλαρούς κυματισμούς. Μόλις περάσεις όλα τα μαλλιά, πάρε μια χτένα με αραιά δόντια και χτένισε τις μπούκλες σου, έτσι ώστε να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο. Ψέκασε τα μαλλιά με ένα spray κρατήματος - κι αν θες, μπορείς να βάλεις και λίγο salt spray - και είσαι έτοιμη.

Δες τη διαδικασία και στο παρακάτω video:

Loading...

Αν πάλι θες να αποφύγεις τελείως τη χρήση ψαλιδιού, μπορείς να ακολουθήσεις έναν ακόμη πιο απλό (γνώριμο) τρόπο. Τις κλασικές κοτσίδες που μπορείς να πλέξεις σε όλα τα μαλλιά, τις οποίες θα αφήσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς. Έτσι, όταν λύσεις τα μαλλιά σου θα δεις ονειρεμένα κυματιστά μαλλιά χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Αν θες, μπορείς να τα χαλαρώσεις χτενίζοντάς τα και πάλι και να ψεκάσεις και πάλι με ένα salt spray για καλύτερο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Ένας ευφάνταστος τρόπος για να φορέσεις τα scrunchies σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ