Follow us

H skincare ρουτίνα της Hailey Bieber για λαμπερή επιδερμίδα

Δες το βίντεο που ανέβασε.

hailey bieber Abaca Press

H Hailey Bieber έχει δηλώσει πολλές φορές την αγάπη της για το skincare και πόσο της αρέσει να φροντίζει σωστά την επιδερμίδα της. Πιθανόν αυτή η αγάπη της να προκύπτει από το δερματικό πρόβλημα που έχει αποκαλύψει ότι τη βασανίζει ανά περιόδους, και να θέλει με αυτόν τον τρόπο να έχει όσο το δυνατόν πιο υγιές και ωραίο δέρμα.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια φαίνεται ότι απολαμβάνει όλη τη διαδικασία της ρουτίνας περιποίησης, και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το video που ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Instagram της.

Loading...

To μοντέλο φαίνεται να απλώνει ένα ένα όλα τα ενυδατικά προϊόντα περιποίησης στο πρόσωπό της, αναγράφοντας στη λεζάντα ότι με αυτόν τον τρόπο αποκτά το τέλειο dewy φινίρισμα που όλες ζηλεύουμε.

Δες επίσης: Hailey Bieber | Ποζάρει με τη μαμά της και αποκαλύπτει το μυστικό τους για τέλεια, νεανική επιδερμίδα

Η 24χρονη δεν αποκαλύπτει ποια είναι αυτά τα περιβόητα, αγαπημένα της προϊόντα κι αυτό μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι ίσως και να πρόκειται για τη δική της skincare συλλογή που ακούγεται ότι ετοιμάζει.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε για τις προτιμήσεις της, είναι ότι πάντα προτιμά skincare προϊόντα με φυσικά συστατικά αλλά και όσα έχουν ως κύριο συστατικό τους τη ρετινόλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ