Follow us

H Hailey Bieber αποκαλύπτει στο Instagram το χρόνιο δερματικό της θέμα

Και ρίχνει φως σε αυτό μέσα από τα IG stories της.

681713_322

Άλλη μια star αποφάσισε να αποκαλύψει στο Instagram ένα δερματικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί χρόνια, και δεν είναι άλλη από την Hailey Bieber. Μετά την Keke Palmer που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της το πρόβλημα με την ακμή μέσω μιας selfie χωρίς μακιγιάζ, το διάσημο supermodel δημοσίευσε μια selfie με το δερματικό θέμα της μέσω ενός IG story.

Δες τη selfie που ανέβασε η Hailey Bieber:

Η 24χρονη δηλώνει ότι, μιας και στόχος της είναι να είναι πάντα όσο πιο ειλικρινής και "διάφανη" γίνεται αναφορικά με το δέρμα της, θέλει να αποκαλύψει στο κοινό της ότι τα τελευταία χρόνια πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα. Αυτό σημαίνει ότι παρουσιάζει εξανθήματα και μικρά σπυράκια και κοκκινίλες γύρω από το στόμα και κάποιες φορές γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών της.

Στη φωτογραφία έχει κυκλώσει την περιοχή που έχει εμφανίσει τα εξανθήματα πρόσφατα και σημειώνει ότι εκείνη τη στιγμή έχουν υποχωρήσει κάπως μιας και τα ᾽χει ήδη τρεις μέρες.

Εκείνη πιστεύει ότι το πρόβλημα γίνεται εντονότερο μετά από χρήση κάποιου νέου προϊόντος που δεν γνωρίζει την αντίδρασή του με το δέρμα της, ή κάποιων βαριών συνθέσεων που επιβαρύνουν περισσότερο την επιδερμίδα της. Μπορεί επίσης να φταίει ο καιρός, οι προστατευτικές μάσκες, ακόμα και κάποια αντηλιακά.

Στα επόμενα stories που ανέβασε συνεχίζει εξηγώντας λίγα περισσότερα πράγματα για την περιστοματική δερματίτιδα. Εν ολίγοις ισχυρίζεται ότι, αν και είναι γνωστά πολλά πράγματα για την ασθένεια, αυτό που ξέρουν στα σίγουρα οι γιατροί και οι ασθενείς είναι ότι υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που μπορούν να χειροτερέψουν το πρόβλημα και να οδηγήσουν σε έξαρση. Ένας από αυτούς είναι η υπερβολική χρήση skincare προϊόντων με βαριές συνθέσεις, όπως παχύρρεστες κρέμες και λάδια προσώπου.

Ειδικά την περίοδο της καραντίνας που έγινε trend η ενασχόληση με την skincare routine, υπήρχαν άνθρωποι που δοκίμαζαν ταυτόχρονα πολλά προϊόντα, ακατάλληλα πολλές φορές για τη δική τους επιδερμίδα.

Γι᾽αυτόν τον λόγο, η ίδια προτιμά όπως λέει να χρησιμοποιεί μόνο ήπια αντιφλεγμονώδη δερμοκαλλυντικά στο πρόσωπό της, που θα ενυδατώσουν απαλά το δέρμα της χωρίς τον κίνδυνο νέας έξαρσης δερματίτιδας. Επίσης, συμβουλεύεται τον δερματολόγο της και αποφεύγει να κάνει δικές της διαγνώσεις για το πρόβλημα, όπως έκανε στην αρχή που πίστευε ότι μπορούσε να το ξεπεράσει μόνη της, χωρίς τη βοήθεια ειδικού.

Εμάς μάς άρεσε αυτή η τόσο χρήσιμη ανάρτηση του μοντέλου, καθώς βοηθάει εκατομμύρια κορίτσια που μπορεί να έχουν παρόμοια θέματα και σπάει το στίγμα που υπάρχει γύρω από πάσης φύσεως δερματικά θέματα. Επίσης, το γεγονός ότι ένα πανέμορφο μοντέλο, που βγαίνει πάντα άψογη στις φωτογραφίσεις των περιοδικών, τολμάει να αποκαλύψει μια όχι τόσο θετική της πλευρά (που είναι όμως πλήρως αυθεντική και ανθρώπινη), δίνει ελπίδα για το μέλλον της ομορφιάς, και συντελεί στη διάσπαση των καθιερωμένων προτύπων της τελειότητας που μας έχουν επιβληθεί με τα χρόνια.

Δες εδώ: Get the Glow | 5 προϊόντα για να αποκτήσεις τη λαμπερή επιδερμίδα της Hailey Bieber

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ