Follow us

Το προϊόν ομορφιάς που θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Δοκίμασέ το και θα εντυπωσιαστείς.

oils iStock

Όλες οι γυναίκες ψάχνουμε το μυστικό για να έχουμε μια νεανική, φρέσκια επιδερμίδα... για πάντα. Και μπορεί η σύγχρονη κοσμετολογία να υπόσχεται θαύματα με όλες τις καινοτόμες συνθέσεις που λανσάρονται κατά καιρούς, υπάρχουν όμως και κάποιες γυναίκες που ορκίζονται σε ένα μοναδικό (και πολύ απλό) προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Ποιο είναι αυτό; Τα έλαια προσώπου! Έχουμε μιλήσει για τα πλεονεκτήματα των face oils και γιατί θα ήταν καλό να τα εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησής σου. Όμως τι είναι αυτό που κάνει κάποιες γυναίκες να εφαρμόζουν μόνο αυτό το προϊόν και τίποτα άλλο;

Η απαλή υφή που αφήνουν στο δέρμα τα face oils είναι καταπραϋντική τόσο για την ίδια την επιδερμίδα όσο και για τη διάθεσή μας. Επιπλέον, ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά τους είναι ότι αν εφαρμοστεί στο τέλος της skincare ρουτίνας σου "κλειδώνουν" την υγρασία που σου έχουν προσφέρει η ενυδατική και το serum σου, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση - γι᾽αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να παραμελείς την απαραίτητη φροντίδα του προσώπου σου, όσο απλό και να ναι το τελετουργικό περιποίησης που έχεις επιλέξει.

Ακόμα και η Jennifer Lopez, αλλά και η μαμά της (και οι δύο τους έχουν απίστευτα λαμπερή και νεανική επιδερμίδα) έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι το μυστικό της λάμψης τους έγκειται στη χρήση ελαίων, και μάλιστα του ελαιόλαδου. Εκτός δηλαδή από τις καλλυντικές συνθέσεις που χρησιμοποιούν, συνηθίζουν να εφαρμόζουν σκέτο λάδι ελιάς απευθείας στο δέρμα τους.

Αν σε πείσαμε να τα δοκιμάσεις, δες παρακάτω τις προτάσεις μας για κάποια από τα καλύτερα έλαια προσώπου που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή:

Έλαιο Προσώπου Ημέρας Συμπλήρωμα Ενδυνάμωσης & Ενυδάτωσης, Beesential Oils, Apivita

Το προϊόν ομορφιάς που θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

LUSTER beauty face oil, Laouta

oils

Essential Oil Elixir 8-Flower Golden Nectar Total Youth Renewing, Darphin

oils

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ