Follow us

Επιχείρηση Ρυτίδες | Ανακαλύψαμε τον πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγείς από αυτές (χωρίς ενέσεις)

Δοκίμασα την πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης κι αυτές ήταν οι εντυπώσεις μου.

πώς φεύγουν οι ρυτίδες Istock photo

Το ήξερες ότι η διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας ξεκινά από το πρώτο, κιόλας, λεπτό της γέννησής μας; Τα καλά νέα είναι ότι χρειάζεται να περάσουν δεκαετίες μέχρι οι εσωτερικές αλλαγές να αρχίσουν να αποτυπώνονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ωστόσο αργά ή γρήγορα τα σημάδια του χρόνου είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παρόλο που η γήρανση είναι απόλυτα φυσιολογική και αναπόφευκτη, όλες οι γυναίκες -ανεξαρτήτως ηλικίας- παίζουμε το καθιερωμένο "κυνηγητό με το χρόνο" προσπαθώντας να καθυστερήσουμε ή ακόμα και να ελαττώσουμε τα σημάδια της.

Την απάντηση στην ερώτηση "πώς να απαλλαγώ από τις ρυτίδες" ήρθε να δώσει η Fillerina, η οποία "προσγειώθηκε" στο γραφείο μου και κίνησε τη περιέργειά μου χάρη στα εντυπωσιακά claims της. Φυσικά δέχτηκα την πρόκληση και τη δοκίμασα και έτσι έχω πολλά να σας πω.

"Πώς να απαλλαγώ από τις ρυτίδες;" Η νέα μου ρουτίνα, ίσως είναι η απάντηση

Τι ακριβώς είναι η Fillerina;

Επιχείρηση Ρυτίδες | Ανακαλύψαμε τον πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγείς από αυτές (χωρίς ενέσεις)

Σαν σωστή beauty editor, η πρώτη μου σκέψη είναι να ψάξω περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα. Κάνοντας την έρευνά μου έμαθα ότι η Fillerina Face Treatment, η τεχνολογία της οποίας είναι το αποτέλεσμα ερευνών των ελβετικών εργαστηριών της Labo, είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αναπλήρωσης των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το οβάλ του προσώπου και μείωση όγκου, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη.

Η τοπική εντατική δράση filler επιτυγχάνεται με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι χωρίς ενέσεις, χάρη στα διαφορετικά υαλουρονικά οξέα διαδερμικής τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν την απορρόφηση σε βάθος στο δέρμα, δημιουργώντας αποθέματα υαλουρουνικού για την άμεση αναπλήρωση, τη διαρκή ενυδάτωση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος.

Ένας από τους λόγους που με ιντρίγκαραν να τη δοκιμάσω είναι η υψηλή συγκέντρωση του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συμπλέγματος των 6 υαλουρονικών Fillerina χαμηλού μοριακού βάρους, το οποίο εξασφαλίζει εντατική αντιρυτιδική δράση filler και αναπλήρωση του δέρματος σε βάθος. Στη σύνθεση συνάντησα και μερικά ακόμα αγαπημένα μου συστατικά, όπως η βιταμίνη Ε, το βούτυρο καριτέ και το matrifull, τα οποία χαρίζουν επίσης 24ωρη εντατική ενυδάτωση σε βάθος, πλούσια αντιγηραντική προστασία, θρέψη και σύσφιξη.

Όπως έμαθα, η Fillerina αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών με μη επεμβατικό τρόπο. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, και αναδεικνύει τη φυσική ανατομία του προσώπου. Μετά από τόσο εντυπωσιακά claims, όπως καταλαβαίνεις, δεν έβλεπα την ώρα να τη δοκιμάσω.

Η εμπειρία μου

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες στη συσκευασία, ξεκίνησα την αγωγή το βράδυ, καθώς τότε διενεργούνται οι διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος, ενώ οι χαλαροί ιστοί κατά τη διάρκεια του ύπνου βελτιώνουν την απορρόφηση. Αφού ήπια 2 ποτήρια νερό μισή με μια ώρα πριν την εφαρμογή για να ενισχύσω τη δράση των υαλουρονικών οξέων και καθάρισα καλά την επιδερμίδα μου, ήμουν έτοιμη να δοκιμάσω την Fillerina.

product

Ένα από τα πράγματα που με προβλημάτιζαν αρκετά είναι το πόσο εύκολο θα ήταν να ακολουθήσω την αγωγή μόνη μου στο σπίτι. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανησυχώ, αφού οι οδηγίες ήταν ξεκάθαρες, και το πατενταρισμένο απλικατέρ εφαρμογής εξαιρετικά χρήσιμο για την ακριβή στόχευση των σημαδιών του χρόνου.

Αφού άντλησα από το φιαλίδιο του filler gel με το ειδικό απλικατέρ 1,5 ml, το εφάρμοσα τοπικά στις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Στα σημεία που ένιωθα ότι η επιδερμίδα μου το χρειαζόταν, εφάρμοσα μεγαλύτερη ποσότητα. Το άφησα να δράσει για 10 λεπτά και πριν προλάβω να διαβάσω όλα τα νέα στο missbloom.gr, το gel είχε απορροφηθεί εντατικά και εγώ ήμουν έτοιμη να ταμπονάρω το πρόσωπό μου μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Έπειτα, αφού άντλησα από το φιαλίδιο του φιλμ θρέψης με το ειδικό απλικατέρ 1 ml το άπλωσα σε διάφορα σημεία του προσώπου και του λαιμού με ανοδικές κινήσεις για να χαρίσω ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην επιδερμίδα μου και να σφραγίσω το αποτέλεσμα.

Συντήρηση

product

Αφού ολοκλήρωσα την αγωγή, είχε έρθει η ώρα για τη συντήρηση του αποτελέσματος με τις κατάλληλες κρέμες. Έκανα για λίγο στην άκρη τα προϊόντα που χρησιμοποιώ συνήθως για την καθημερινή μου περιποίηση και έχοντας την Fillerina Day cream, την Fillerina Night cream και την Fillerina Eye and Lip cream στα χέρια μου ξεκίνησα δυναμικά τη νέα μου ρουτίνα για τη συντήρηση της αγωγής.

Morning Routine

product

Το πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου, εφάρμοσα την Fillerina Day cream, αλλά και την Fillerina Eye and Lip cream στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη και αμέσως εντυπωσιάστηκα από τις απολαυστικές υφές τους. Στα plus για εμένα είναι σίγουρα και το γεγονός ότι η κρέμα ημέρας περιέχει SPF15 για την απαραίτητη προστασία από τις ακτίνες UV.

Night Routine

product

Το βράδυ αφού αφαίρεσα ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ από το πρόσωπό μου, εφάρμοσα την Fillerina Night cream, η οποία χάρη στη σύνθεσή της με πεπτίδια και το σύμπλεγμα 6 υαλουρονικών χαμηλού μοριακού βάρους εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, εντατική αντιρυτιδική δράση filler και αναπλήρωση του δέρματος σε βάθος, κάνοντας τη συνηθισμένη μου ρουτίνα πολύ πιο supercharged.

The Verdict

Πριν σου πω την άποψή μου, θα πρέπει να σου αποκαλύψω κάτι που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και με έκανε να νιώθω μεγάλη σιγουριά για την επιλογή του συγκεκριμένου brand: Αναφέρομαι στο γεγονός ότι τόσο η Fillerina Face Treatment, όσο και όλες οι κρέμες διατίθενται σε 3 διαφορετικές αύξουσες συγκεντρώσεις ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας και ηλικίας (Βαθμός 1: Πρώτες ρυτίδες, Βαθμός 2: Μέτριες ρυτίδες με ή χωρίς αρχική χαλάρωση, Βαθμός 3: Έντονες ρυτίδες με ή χωρίς ορατή χαλάρωση), αλλά και σε Plus εκδοχή σε 2 διαφορετικές συγκεντρώσεις (Βαθμός 4: Βαθιές ρυτίδες, έντονο ανάγλυφο της επιδερμίδας και έντονη χαλάρωση, Βαθμός 5:Πολύ βαθιές ρυτίδες, πολύ έντονο ανάγλυφο της επιδερμίδας και πολύ έντονη χαλάρωση). Κάπου εδώ θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, εγώ επίλεξα τον Βαθμό 2, ο οποίος βοηθά με τις μέτριες ρυτίδες και -spoiler alert- πολύ καλά έκανα!

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που ξεκίνησα τη Fillerina Face Treatment, γεγονός που σημαίνει ότι η αγωγή ολοκληρώθηκε και έτσι μπορώ να εκφέρω άποψη τόσο για αυτή, όσο και για τις κρέμες. Θα αρχίσω με αυτό που σίγουρα θέλεις να μάθεις: Ναι, οι πρώτες ρυτίδες που είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μου είναι αρκετά πιο διακριτικές και στην περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και στα χείλη μου μοιάζει όντως σαν να έχω βάλει filler. Περιττό να πω φυσικά ότι νιώθω την επιδερμίδα μου εξαιρετικά ενυδατωμένη, ενώ -αν κρίνω από τα θετικά σχόλια που έχω λάβει τις τελευταίες μέρες- είναι επίσης πολύ πιο λαμπερή και "γεμάτη".

Ανυπομονώ να επαναλάβω ξανά την αγωγή μέσα στο χρόνο για να δω πόσο πολύ μπορούν ακόμα να απαλυνθούν τα σημάδια γήρανσης.

info
labosuisse.gr/lines/line/FILLERINA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ