Follow us

H Kylie Jenner μόλις δοκίμασε το πιο hot makeup trend

Που έχει κάνει δυναμικό comeback τελευταία.

kylie jenner Abaca Press

Δεν είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η Kylie Jenner πειραματίζεται συνέχεια με το μακιγιάζ της: με δική της σειρά καλλυντικών, είναι μάλιστα κάτι παραπάνω από φυσιολογικό.

Κι ενώ κατά καιρούς τη βλέπουμε να τα έχει δοκιμάσει όλα, από τα πιο τολμηρά μέχρι τα πιο soft looks, καταλήγουμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: είναι από τις πρώτες που εφαρμόζουν όλες τις νέες τάσεις, καταφέροντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις να τις δημιουργεί (ή να τις επαναφέρει από το παρελθόν) κιόλας.

Έτσι έκανε και πρόσφατα, όταν είδαμε να έχει υιοθετήσει ένα από τα πιο hot makeup trends της σεζόν, που έρχεται κατευεθείαν από τα 90s. Και αυτό δεν είναι άλλο από το supermodel lip, το καφέ περίγραμμα δηλαδή στα χείλη που είναι λίγους τόνους σκουρότερο από το κραγιόν.

Δες το makeup look της:

Loading...

Το brown lip liner φαίνεται να είναι το αγαπημένο της, μιας και ταιριάζει πολύ τόσο στα χρώματά της όσο και γενικότερα στις αποχρώσεις που επιλέγει συχνά για το μακιγιάζ της. Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, φρόντισε οι τόνοι να είναι γήινοι, με έντονο ρουζ στα μάγουλα και bronzer στο μέτωπο, το πηγούνι και τα βλέφαρα για ένα ομοιόμορφο χρωματικά αποτέλεσμα.

Πώς σου φαίνεται;

Δες επίσης: "Glassy" eyes, dewy επιδερμίδα, monochromatic looks και άλλα makeup trends της φετινής άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ