Follow us

H Gigi Hadid έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα άκρως παιχνιδιάρικο μανικιούρ

Εσύ θα το τολμούσες;

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Τα 26 της χρόνια κλείνει σήμερα, 23 Απριλίου, η Gigi Hadid και επέλεξε να το γιορτάσει με ένα άκρως παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο mani.

Δες επίσης: Jennifer Lopez | To super trendy χρώμα που δοκίμασε στα νύχια της

Η νεαρή μανούλα επέλεξε να συνδυάσει στην ουσία δύο διαφορετικά nail trends: το εναλλακτικό french mani με διαφορετικό χρώμα στις άκρες, και τα gradient nails που βασικά αφορούν συνδυασμό διαφορετικών -κοντινών- αποχρώσεων σε κάθε νύχι. Η Hadid το πήγε ένα βήμα παραπέρα όμως, επιλέγοντας 7 βασικά χρώματα - όχι απαραίτητα ίδιας χρωματικής παλέτας - και εναλάσσοντάς τα τόσο στη βάση όσο και στα tips των νυχιών της.

Δες το πρωτότυπο manicure της:

Loading...

Τα χρώματα που επέλεξε είναι το τιρκουάζ, το πορτοκαλί, το φλούο κίτρινο και το καναρινί, το βερικοκί, το nude, το κόκκινο και το φούξια-μωβ. Τολμηρές οι επιλογές της, που όμως συνθέτουν ένα άκρως πρωτότυπο σχέδιο που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Πράγμα που πετυχαίνει το μοντέλο έτσι κι αλλιώς με την εντυπωσιακή εμφάνισή της αλλά και τις αλλαγές που κάνει κατά καιρούς στα μαλλιά της. Όπως τα ginger hair που δοκίμασε και με τα οποία έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά και την πλατινέ περούκα που φόρεσε πολύ πρόσφατα, πιθανόν για να πειραματιστεί και με αυτό το χρώμα μαλλιών.

Δες επίσης: Το ιδιαίτερο μανικιούρ της Chiara Ferragni που έχει γίνει viral

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ