Follow us

Cara Delevingne | To "οσκαρικό" beauty look του μοντέλου

Με ακόμη πιο σκούρα καστανά μαλλιά εμφανίστηκε η 28χρονη.

cara delevigne Abaca Press

Αποκλείεται να έχεις ξεχάσει τη δραστική αλλαγή στα μαλλιά της Cara Delevigne μόλις πριν δύο μήνες, που από iconic ξανθιά έγινε ανοιχτή καστανή και εξέπληξε τους πάντες με το νέο της look.

Λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα, είδαμε μια φωτογραφία του 28χρονου μοντέλου με ακόμη σκουρότερα μαλλιά: πιθανόν της άρεσε τόσο πολύ το καστανό, που αποφάσισε να το υιοθετήσει σε ακόμη πιο σκούρους τόνους.

Το όλο hairstyle απέπνεε μια rock/grunge διάθεση, μιας και είχε μαζέψει τα μαλλιά της στη μια πλευρά του κεφαλιού και προς τα πίσω σε δύο γαλλικά πλεξουδάκια, ενώ τα υπόλοιπα έπεφταν ανέμελα και φιλαριστά σε κυματισμούς από την άλλη.

Δες το hair look της:

Loading...
Loading...

Η συγκεκριμένη απόχρωση μαλλιών έκανε τέλεια αντίθεση με τα γκριζογάλανα μάτια της, που επέλεξε να τονίσει με παλ χρωματισμούς στις σκιές και ένα φίνο cat-eye liner, ενώ το σκούρο μπορντό χρώμα στα χείλη της συμπλήρωσε την εικόνα. Τα signature φρύδια της, καλοσχηματισμένα και πλούσια, έκλεβαν όπως πάντα την παράσταση.

Όπως φάνηκε και στις λεζάντες των posts ("Oscars Weekend"), επρόκειτο για ένα οσκαρικό look, αφού έγινε τη νύχτα των Oscars. Σε κάθε περίπτωση εμάς μας άρεσε πολύ, εσένα;

Δες επίσης: Oscars 2021 | Οι τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ