Follow us

5 wow χτενίσματα της Dua Lipa που μπορείς να αντιγράψεις το Πάσχα

Και όχι μόνο τότε.

dua lipa Splash news/Ideal Image

Το σούπερ κορίτσι της ποπ μουσικής σκηνής, Dua Lipa, δεν μας εντυπωσιάζει μόνο με τη σκηνική της παρουσία και τη φωνή της, αλλά και με την ομορφιά και το στιλ της.

Κι ενώ λατρεύουμε να τη χαζεύουμε στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, τα χτενίσματα που κάνει δεν περνούν απαρατήρητα. Είτε τα φτιάχνει μόνη της, είτε είναι δημιούργημα του Chris Appleton, αγαπημένου hairstylist των διασήμων, μας ενθουσιάζουν το ίδιο.

Δες επίσης: H Hailey Bieber σού δίνει ιδέες για το μακιγιάζ της Ανάστασης

Ευτυχώς, δεν είναι δύσκολο να τα αντιγράψουμε: πρόκειται για girly κοτσιδάκια, top-knots, half-ups.. Δες παρακάτω όλα εκείνα τα hairstyles που συγκεντρώσαμε και αποτελούν μεγάλη έμπνευση τόσο για τις διακοπές μας το Πάσχα όσο και για τις ελεύθερες μετακινήσεις μας αργότερα.

Baby Braids

Τα δύο λεπτά κοτσιδάκια στις μπροστινές τούφες των μαλλιών της είναι σήμα κατατεθέν της σταρ και μάλλον τους έχει αδυναμία, καθώς τη βλέπουμε συχνά με το συγκεκριμένο χτένισμα.

Loading...

Braided ponytails

Η νεαρή star πήγε την αλογοουρά-κοτσίδα ένα βήμα παραπέρα, αφού έπιασε ψηλα τα μαλλιά της και αντί για μια πλεξούδα έφτιαξε δύο διαφορετικές.

Loading...

Half-up Half-down

Το κλασικό μαλλί "μισά μισά" αναβαθμίστηκε με την προσθήκη του 90s hot claw clip (τα γνωστά κλάμερ) που έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα.

Loading...

Snatched updo

Χωρίστρα στη μέση, καλά χτενισμένα μαλλιά και πολύ ψηλός κότσος: εύκολο να το αντιγράψεις κι εσύ!

Loading...

Sleek style

Το αγαπημένο χτένισμα της πλειονότητας των γυναικών, τα ολόισια μαλλιά κολακεύουν σχεδόν όλα τα πρόσωπα και στιλ μαλλιών. Η Dua Lipa δείχνει πανέμορφη με αυτά - θέλουν λίγη παραπάνω προσπάθεια για να τα πετύχεις σωστά, όμως αξίζει ο κόπος, τι λες;

Loading...

Δες επίσης: Τα beauty δώρα που μπορείς να χαρίσεις στην κολλητή σου το Πάσχα μέχρι 30 ευρώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ