Follow us

Summer Ready | Πώς μπορείς να μειώσεις την κυτταρίτιδα και να αποκτήσεις υπέροχο μαύρισμα πριν πας στην παραλία

Το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με ελληνική υπογραφή που μας ενθουσίασε.

κυτταρίτιδα θεραπεία Istock Photo

Μια γρήγορη αναζήτηση στη λέξη cellulite στο Google, θα σε πείσει ότι στον αγώνα για μια λεία επιδερμίδα δεν είσαι μόνη. Πατώντας enter θα δεις ότι θα εμφανιστούν 46.800.000, αριθμός που μαρτυρά πως παρά τη δημοτικότητα του body positive κινήματος, η κυτταρίτιδα παραμένει "αγκάθι" στη σχέση με το σώμα μας. Και τι ζητάμε δηλαδή; Μια αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας και μια ηλιοκαμμένη όψη που θα μας κάνει να νιώσουμε γεμάτες αυτοπεποίθηση στην πρώτη εξόρμησή μας στην παραλία. Ε λοιπόν τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο must have του φετινού καλοκαιριού για θεραπεία της κυτταρίτιδας και μαύρισμα

Οι προσευχές μας μάλλον εισακούσθηκαν, αφού η εταιρεία δερμοκαλλυντικών ANAPLASIS δημιούργησε το SELFTAN, το πρώτο ελληνικό αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, το οποίο εκτός από το ότι χαρίζει υπέροχη ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα, δρα κατά της κυτταρίτιδας. Με άλλα λόγια είναι το 2 in 1 προϊόν που πάντα έλειπε από το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ.

product

Το SELFTAN λειτουργεί φυσικά πάνω στην επιδερμίδα προσφέροντας σταδιακά το επίπεδο μαυρίσματος που επιθυμείς, ενώ παράλληλα φροντίζει για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού χάρη στα πολύτιμα συστατικά της σύνθεσής τους. Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν είναι η πιο έξύπνη κίνηση περιποίησης που μπορείς να κάνεις αυτήν την στιγμή, ώστε το καλοκαίρι να σε βρει μαυρισμένη, cellulite-free και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει;

Η ελληνική καινοτομία της ANAPLASIS στηρίζεται στην πρωτοποριακή φυσική σύνθεση του SELFTAN: Το έλαιο καρότου, πλούσιο σε καροτενοειδή, έχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην αύξηση παραγωγής μελανίνης, ενισχύοντας τη αυτομαυριστική δράση. Οι ενυδατικοί παράγοντες όπως η προβιταμίνη Β5 (D-Panthenol), διατηρούν την επιδερμίδα επαρκώς ενυδατωμένη, ενώ η βιταμίνη E με αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης. Τα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, κισσού και σημύδας από την άλλη ενισχύουν την μικροκυκλοφορία και τη λεμφατική κυκλοφορία, μειώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Με άλλα λόγια αποτελεί το ιδανικό "skincare smoothie" για την επιδερμίδα σου τώρα, αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πως εφαρμόζεται;

Αφού κάνεις απολέπιση, εφαρμόζεις μια λεπτή στρώση από το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα σύσφιξης SELFTAN και απλώνεις ομοιόμορφα στο σώμα και το πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί. Ανανεώνεις την εφαρμογή ημερησίως, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό μαύρισμα και έπειτα το εφαρμόζεις 2-3 φορές την εβδομάδα για συντήρηση. Μην ξεχάσεις μετά από κάθε εφαρμογή να πλύνεις πολύ καλά τα χέρια σου.

Θα το λατρέψεις γιατί...

Καταρχάς, γιατί η υφή του είναι εξαιρετικά λεπτόρευστη και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας, κάτι που πάντα εκτιμάται στα καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης. Απαρατήρητο δεν περνά όμως ούτε και το υπέροχο άρωμα καρύδας που έχει, το οποίο μπορεί να σε ταξιδέψει από τώρα σε μια ηλιόλουστη παραλία.

Το πιο βασικό όμως από όλα είναι ότι είναι μια πραγματικά πρωτοποριακή θεραπεία για την κυτταρίτιδα, η οποία προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί, υγιή, ομοιόμορφη, λεία, βαθιά ενυδατωμένη και σμιλευμένη όψη στην επιδερμίδα, έτσι ώστε να βγεις στην παραλία νιώθοντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

info
Τα προϊόντα της εταιρείας ANAPLASIS είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ. Πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ