Follow us

Claw Clips ή κλάμερ | Δες πώς να συνδυάσεις το πιο cult & cool αξεσουάρ μαλλιών

Influencers και celebrities το λατρεύουν ήδη.

bella Splash News

Αν τα μαλλιά σου είναι (πολύ) μακριά, πιθανόν να ψάχνεις τρόπους να τα πιάνεις ψηλά ιδίως τώρα που σφίγγουν σιγά σιγά και οι ζέστες. Εξίσου πιθανό είναι να έχεις βαρεθεί και την κλασική, απλή αλογοουρά που κάνεις συνήθως, διπλογυρίζοντας το scrunchie σου πρόχειρα σε αυτή.

Σου έχουμε νέα: άλλο ένα 90s αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει τα χτενίσματά σου, κι αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό και αγαπημένο κλάμερ ή claw clip.

Δες επίσης: Ένας ευφάνταστος τρόπος για να φορέσεις τα scrunchies σου

Αποκλείεται να μην το έχεις δει να φιγουράρει στο feed σου: πολλές είναι οι fashion bloggers, influencers και celebrities που το προτιμούν για τα χτενίσματά τους αφού έχει επανέλθει δυναμικά και αποτελεί ένα από τα πιο trendy hair accessories πλέον. Eξάλλου, ενδείκνυνται για κάθε τύπο και υφή μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν κότσο και να τον στερεώσεις με το κλάμερ - έχεις πετύχει έτσι χωρίς πολύ κόπο ένα sleek updo που δείχνει πολύ πιο σικ και σίγουρα πιο ενδιαφέρον από τη (λίγο βαρετή ας το παραδεχτούμε) αλογοουρά. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και για τα half up-dos σου.

Loading...
Loading...

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις το χρώμα και το pattern του, καθὤς κυκλοφορεί σε άπειρα σχέδια και αποχρώσεις: κλασικό μαύρο ή καφέ, με leopard print ή εφέ ταρταρούγας, με λουλούδια ή χρωματιστό κ.ο.κ.

Προσοχή στα ρούχα που θα φορέσεις: όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, έχει σημασία το outfit, καθώς το κλάμερ είναι ένα πολύ cult/ ρετρό αξεσουάρ και αν δεν κάνεις τις σωστές επιλογές κινδυνεύεις να μη δείξεις όσο cool και μοντέρνα θα ήθελες. Το κλειδί κι εδώ βρίσκεται στην απλότητα!

Δες παρακάτω πώς τα συνδυάζουν influencers και celebrities για να πάρεις μια ιδέα:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: 11 χτενίσματα με έμπνευση από τα 90s που είναι super cool και το 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ