Follow us

Το πανέξυπνο (και ανέξοδο) hack των celebrities που "σβήνει" τις ρυτίδες

Απόκτησε πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Γνωρίζουμε ότι η δημιουργία των ρυτίδων δεν μπορεί να αποφευχθεί ολοκληρωτικά, αφού πρόκειται για μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού και, κατ' επέκταση, της επιδερμίδας, που (πρέπει να) συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν ωστόσο tips και μικρά μυστικά που μπορούν να σε βοηθήσουν είτε να προλάβεις τον (πρόωρο) σχηματισμό τους είτε να βελτιώσεις την όψη τους, και μάλιστα με φυσικό τρόπο. Πολύ καλό για να΄ναι αληθινό; Κι όμως, πρόκειται για ένα πανεύκολο και σχεδόν ανέξοδο hack, που μάλιστα είναι και το πιο αγαπημένο των περισσότερων celebrities που θαυμάζουμε για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους.

Πώς να βελτιώσεις την όψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών στην επιδερμίδα με φυσικό τρόπο (και χωρίς νυστέρι)

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο face massage και στις ειδικές μαλάξεις στο πρόσωπο που γίνονται είτε με τα δάχτυλα είτε με jade rollers / gua sha / cryo balls και όλα τα σχετικά εργαλεία που βοηθούν το μασάζ να γίνεται ευκολότερα και με μεγαλύτερη άνεση στην επιδερμίδα. Είναι από τις πιο δημοφιλείς και εύκολες τεχνικές για να διατηρήσεις λεία και ομοιόμορφη την επιδερμίδα σου, ενώ είναι και απόλυτα φυσική μιας και δεν εμπεριέχει τη χρήση κανενός ενέσιμου. Το μόνο που μπορείς να προσθέσεις προαιρετικά είναι το αγαπημένο σου σέρουμ (που υποθέτουμε ότι ήδη εφαρμόζεις καθημερινά) είτε κάποιο face oil. 5 λεπτά από τον χρόνο σου είτε το πρωί είτε το βράδυ όχι μόνο θα κάνουν τη διαφορά στην επιδερμίδα σου, αλλά και θα σε αναζωογονήσουν πλήρως.

Μασάζ προσώπου | Πώς θα το κάνεις σωστά χρησιμοποιώντας jade roller

Οι Hailey Bieber, Nicola Peltz, Bella Hadid και πολλές άλλες διάσημες του εξωτερικού "ορκίζονται" στην αποτελεσματικότητά του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιεύσει και σχετικά videos.

Από την άλλη, και όσον αφορά την εγχώρια σόουμπιζ, υπάρχουν πολλές διάσημες Ελληνίδες που αγαπούν το face massage και το έχουν δηλώσει πολλές φορές, όπως η Δούκισσα Νομικού, μεταξύ άλλων. Και κρίνοντας από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, δεν μπορούμε να αψηφήσουμε τη συμβουλή της για καθημερινό face massage.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ