Follow us

Αυτά είναι τα αντηλιακά προσώπου που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι

Και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

αντηλιακά προσώπου iStock

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Ο καιρός έχει πάψει να θυμίζει άνοιξη πλέον, ενώ πάμε στοίχημα ότι θα έχεις ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά από την ντουλάπα σου.

Δεν είναι όμως μόνο τα ρούχα και το ντύσιμό σου που πρέπει να φροντίζεις όταν ο ήλιος καίει. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία, τόσο του προσώπου όσο και του σώματος, ακόμα και στην πόλη, ακόμα κι αν έχει συννεφιά. Πόσο μάλλον όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος, όπως τις τελευταίες μέρες! Και όχι μόνο για να μην πάθεις εγκαύματα, αλλά και για να προλάβεις την πρόωρη γήρανση που μπορεί να προκαλέσει η υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο και που επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Πίστεψέ μας, η επιδερμίδα σου στα 50 θα σε ευγνωμονεί!

Δες επίσης: Βρήκαμε το πολυχρηστικό λάδι σώματος και μαλλιών που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι

Καλό είναι λοιπόν να μην αφήσεις την αναζήτηση και αγορά αντηλιακού λίγο πριν φύγεις για το αγαπημένο σου νησί τον Αύγουστο, αλλά να εφοδιαστείς από τώρα με τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα που θα σε προστατέψουν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου κι αν είσαι.

Είτε θες να πας για τρέξιμο, είτε για καφέ ή βόλτα με τη φίλη σου, εέτε απλά να αράξεις στο ευήλιο μπαλνόνι σου, είναι απαραίτητο να μην ξεχνάς να το εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου. Αν αναρωτιέσαι τι να επιλέξεις, κάναμε την έρευνα για σένα και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα (και αγαπημένα μας) αντηλιακά που θα λατρέψεις - και είμαστε σίγουρες ότι δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι οι νέες συνθέσεις είναι τόσο ελαφριές και λεπτόρρευστες που δεν θα καταλαβαίνεις ότι φοράς κάποιο προϊόν, ενώ δεν αφήνουν τα γνωστά και ενοχλητικά λευκά σημάδια που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν φάντασμα. Επιπλέον, η υφή τους είναι τόσο απολαυστική που θα χαίρεσαι να τα φοράς, και λειτουργούν ως πολύ καλή βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ σου - το αναφέρουμε σε περίπτωση που τα αποφεύγεις για να μη χαλάσεις το makeup σου. Άσε που τα περισσότερα βγαίνουν και με χρώμα, αντικαθιστώντας έτσι -αν θες- το foundation σου. Τέλος, όλα έχουν απίστευτο άρωμα που θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα τα εφαρμόζεις στο δέρμα σου. Προτείνουμε να επιλέξεις αντηλιακά με SPF50 ακόμα κι αν δεν πρόκειται να κάνεις ηλιοθεραπεία, για να απολαύσεις τη μέγιστη δυνατή προστασία κατά των βλαβερών ακτίνων του ήλιου.

Τα αγαπημένα μας αντηλιακά είναι τα εξής:

KORRES Yoghurt, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου

Αντηλιακή κρέμα προσώπου για ενεργή ενυδάτωση και προστασία. Είναι ενισχυμένη με γιαούρτι, αυτήν την υπερτροφή που αποτελεί φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, προσφέρoντας μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς, θρέφοντας το δέρμα και χαρίζοντας μια υγιή όψη. Bonus point: τα προϊόντα δεν περιέχουν σιλικόνες που είναι μη βιοδιασπώμενες, αλλά ούτε και επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον φίλτρα.

Αυτά είναι τα αντηλιακά προσώπου που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι

Apivita Bee Sun Safe, Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου

Αντηλιακή κρέμα για υψηλή προστασία με ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη. Xαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και αίσθηση φρεσκάδας με θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ ενώ προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης. Σέβονται τόσο την επιδερμίδα όσο και το θαλάσσιο οικοσύστημα, με "καθαρές" συνθέσεις που περιλαμβάνουν βιοαποκοδομήσιμα συστατικά, μην περιέχοντας φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια.

αντηλιακα

Frezyderm, Sun Screen Velvet Face

Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

αντηλιακά

Vichy Capital Soleil, Αντιηλιακό Κατά της Λιπαρότητας 3-σε-1

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος για καθημερινή χρήση, εμπλουτισμένη με πράσινη Άργιλο και εκχύλισμα Bifidus, για έλεγχο της λιπαρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας και άμεσο ματ αποτέλεσμα.

αντηλιακά

Nuxe Sun Fluide

Αντηλιακό προσώπου με ελαφριάς, λεπτόρρευστη υφή fluid που προσφέρει αντιγηραντική προστασία & συμβάλλει στην πρόληψη των πανάδων.

αντηλιακά

Δες επίσης: "French Disco" Hairstyle | Το χτένισμα από τα 70s που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ