Follow us

Το viral TikTok tip για την εφαρμογή του concealer που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνεις το μακιγιάζ σου

Πάνω από 106.000 makeup lovers πάτησαν like. Εσύ;

Beauty concealer Istock Photo

Για μία ακόμα φορά το TikTok μας απέδειξε ότι τόσα χρόνια κάνουμε λάθος το μακιγιάζ μας. Η αστείρευτη πηγή makeup tips ήρθε και πάλι να μας "ανοίξει τα μάτια" με ένα νέο viral TikTok να δείχνει το σωστό τρόπο εφαρμογής του concealer για άμεσο -και προσωρινό φυσικά- face lift.

The Old Way

Loading...

Μέχρι τώρα περπατούσαμε στο δρόμο που χάραξαν οι Kardashians, εφαρμόζοντας μεγάλη ποσότητα concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια, συχνά σε ένα τριγωνικό σχήμα, το οποίο έφτανε μέχρι τα πλαϊνά της μύτης και την άκρη του φρυδιού. Αν σου αρέσουν τα full glam μακιγιάζ, δεν αποκλείεται μάλιστα να το εφάρμοζες και γύρω από τα χείλη σου ή ακόμα και κάτω από τα ζυγωματικά, όπως δείχνει στο παραπάνω βίντεο η Kim K.

Summer Ready | Πώς μπορείς να μειώσεις την κυτταρίτιδα και να αποκτήσεις υπέροχο μαύρισμα πριν πας στην παραλία

The New Way

Σύμφωνα με την TikToker Megha Singh αυτός δεν είναι πλέον ο it τρόπος εφαρμογής. Όπως βλέπεις στο παραπάνω βίντεο, αντί να εφαρμόζει μεγάλη ποσότητα προϊόντος, προτιμά να χρησιμοποιεί πολύ μικρή στην εξωτερική γωνία του ματιού, στην εσωτερική γωνία του ματιού και στα πλαϊνά της μύτης. Έπειτα εφαρμόζει μικρή ποσότητα κάτω από τις γωνίες του κάτω χείλους της και κάτω από τα μάγουλά της, πριν κάνει πολύ καλό blending.

5 ευρέως διαδεδομένες skincare συμβουλές που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς

Όπως δείχνει στο before and after πλάνο, με αυτόν τον τρόπο εφαρμογής το πρόσωπό της δείχνει πιο νεανικό και ξεκούραστο, καθώς έχει χαρίσει ένα εφέ face lift. Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

Φυσικό μακιγιάζ ματιών | Πώς να αναδείξεις το βλέμμα σου σε 5 λεπτά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ