Follow us

Μόλις βρήκαμε τη μάσκαρα που θα σου χαρίσει ονειρεμένες βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες

Θες αξεπέραστο μήκος, τέλειο όγκο και καμπύλη στις βλεφαρίδες σου; Here you are!

mascara iStock

Τα μπαρ και τα καφέ άνοιξαν και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι επιτέλους μπορούμε να αρχίσουμε να βαφόμαστε όπως και πριν, δοκιμάζοντας όλα τα συγκλονιστικά makeup looks που χαζεύαμε τόσο καιρό στο Instagram. Όμως, ολοκληρωμένο μακιγιάζ δεν υφίσταται χωρίς άψογες, πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες, και είμαστε σίγουρες ότι συμφωνείς. Γι' αυτό κι εμείς αναζητήσαμε και δοκιμάσαμε την καλύτερη μάσκαρα για ονειρεμένες βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες.

Κι αυτή δεν είναι άλλη απ' τη νέα Grand Lashes Mascara από την Mon Rêve που με μια μόνο στρώση σού προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ όγκου και μήκους για ένα εκθαμβωτικό βλέμμα.

Μόλις βρήκαμε τη μάσκαρα που θα σου χαρίσει ονειρεμένες βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες

Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της σε σχήμα κλεψύδρας ακολουθεί το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων σου αγκαλιάζοντας μοναδικά την καθεμία ξεχωριστά ενώ καλύπτει με έντονο μαύρο χρώμα ακόμα και τις πιο μικρές, από το πρώτο κιόλας πέρασμα.

Το καλύτερο; Οι κοντές τρίχες στη μέση προσδίδουν θεαματικό όγκο ενώ οι μακριές τρίχες στις άκρες χτενίζουν μία προς μία τις βλεφαρίδες κατανέμοντας ομοιόμορφα το προϊόν, προσφέροντας τέλεια ακρίβεια και έλεγχο κατά την εφαρμογή χωρίς μουντζούρες και κόμπους.

Ακόμα να τη δοκιμάσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ