Follow us

Τα 3 celebrity χτενίσματα που ξεχωρίσαμε στα Brit Awards 2021

Dua Lipa, Taylor Swift και Griff έκλεψαν τις εντυπώσεις.

brit awards 2021 Instagram / @taylorswift

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χτες, 11 Μαΐου, τα Brit Awards 2021, με τα live performances να γίνονται κανονικά αλλά και την ύπαρξη κοινού, που επιτέλους μπορούσε να τα παρακολουθήσει, να σηματοδοτεί μια σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι celebrities και οι υποψήφιοι δεν φορούσαν μάσκα (τρομερό;) ενώ φυσικά, η λάμψη και η ομορφιά τους συνεπήραν τους πάντες.

Δες επίσης: Brit Awards 2021 | Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων

Εμείς δεν γινόταν να μην ξεχωρίσουμε τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά χτενίσματα του red carpet - ήταν μόλις 3 - και σου τα παρουσιάζουμε αμέσως παρακάτω:

Το Τower Βeehive της Dua Lipa

Ο ογκώδης και πολύ ψηλός κότσος της τραγουδίστριας θυμίζει πολύ...κυψέλη (εξου και η αγγλική ονομασία του χτενίσματος), ενώ φυσικά φέρνει στο νου την αείμνηστη Amy Winehouse. Oι πλαϊνές αφέλειες και το έντονο, τραβηγμένο μέχρι τους κροτάφους ρουζ της έκαναν τη διαφορά.

Loading...

Οι αφέλειες της Taylor Swift

Μπορεί να μην πρόκειται για κάτι νέο στα μαλλιά της, αφού είναι πλέον κάτι σαν σήμα κατατεθέν της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά οι αφέλειες της Taylor Swift πάντα μας κέντριζαν το ενδιαφέρον. Ιδίως στη χτεσινή της εμφάνιση, συνδυαστικά με τα casual waves που σχημάτιζαν τα μακριά μαλλιά της, μας έκανε να σκεφτούμε ότι αυτό θα είναι το in χτένισμα του καλοκαιριού. Αν είσαι fan του blunt fringe, go for it!

Loading...

Το Bubble Ponytail της Griff

Το bubble pony είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο τον χρόνο. Πόσο μάλλον όταν είναι xxl όπως της νεαρής star και διακοσμημένο με μια λεπτεπίλεπτη, bejeweled αλυσίδα περασμένη σαν κορδέλα κατά μήκος των μαλλιών. Hint: λατρέψαμε επίσης το baby blue χρώμα στα νύχια της!

Κάνε swipe left για να δεις όλο το look της:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ