Follow us

Η Charlize Theron άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος (pics)

Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου - σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε.

charlize theron Splash News

Είναι γεγονός ότι η Charlize Theron έχει τολμήσει σχεδόν όλα τα στιλ μαλλιών στα μαλλιά της, μιας και το επέβαλλαν οι κάθε λογής ρόλοι της όλα αυτά τα χρόνια. Όπως κάθε σωστός επαγγελματίας ηθοποιός, έτσι κι εκείνη δεν φοβήθηκε ποτέ να δοκιμάσει πολύ διαφορετικά hairstyles, τα οποία βέβαια σχεδόν πάντα την κολάκευαν ιδιαίτερα.

Η όμορφη ηθοποιός μας επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη, αφού μετά από πολλά χρόνια την είδαμε με τελείως διαφορετικά μαλλιά από αυτά που την είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος: ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει φλογερά κόκκινα, πολύ σγουρά και φουντωτά μαλλιά.

Η Hailey Bieber φόρεσε τη σκιά που δεν θα αποχωριστείς ολόκληρο το καλοκαίρι

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Πρόκειται για μια αλλαγή που έκανε στο πλαίσιο του νέου της ρόλου στην επερχόμενη ταινία φαντασίας του Netflix "School for Good and Evil" που βρίσκεται στα σκαριά και που αναμένουμε με ανυπομονησία στις οθόνες μας.

Κι ενώ σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε, η ίδια αναγράφει στη λεζάντα της ότι ανυπομονεί να γνωρίσουμε την "Lady Lesso", τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία.

Από τη μεριά του ο hairstylist της, και υπεύθυνος για το συγκεκριμένο look, Adir Abergel δήλωσε κατενθουσιασμένος για τη συγκεκριμένη αλλαγή στην ηθοποιό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν πρόκειται για περούκα ή για τα αληθινά της μαλλιά.

Δες άλλο ένα sneak peak από τα γυρίσματα της ταινίας όπου διακρίνονται καλύτερα τα νέα της μαλλιά:

Loading...

Εμείς θεωρούμε ότι, παρ᾽όλο που με το συγκεκριμένο hair look δείχνει πανέμορφη, την προτιμάμε με το signature ξανθό της. Τι λες;

Τζένη Μπαλατσινού | Η πρώτη αλλαγή στα μαλλιά της μετά τη γέννηση του γιου της (pics)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ