Follow us

Πώς να φορέσεις το ρουζ για να "αλλάξεις" το πρόσωπό σου

Οι απλές τεχνικές τοποθέτησης ρουζ που θα κάνουν τη διαφορά στο σχήμα του πρόσώπου σου.

ρουζ iStock

Εσύ ήξερες ότι με ένα μόνο προϊόν, το κλασικό και αγαπημένο ρουζ, μπορείς να "αλλάξεις" το πρόσωπό σου; Τι εννοούμε όμως ακριβώς με αυτό;

Σύμφωνα με τις νεότερες τάσεις του TikTok, το πρόσφατο trend που ανακαλύπτει τώρα η GenZ και επαναφέρει στο προσκήνιο, θέλει το ρουζ ως το κύριο μαγικό εργαλείο που θα σου κάνει κοψίματα, θα προσθέσει όγκο και θα γεμίσει τα ζυγωματικά σου ή θα τα ανορθώσει, κ.ο.κ.

Εσύ γνωρίζεις τη νέα τεχνική για να βάζεις ρουζ;

Κι ενώ μέχρι πρότινος όλα τα παραπάνω τα πετύχαινες με το contouring, η νεότερη γενιά αποφάσισε ότι θα αντικαταστήσει αυτήν την (περίπλοκη ομολογουμένως) τεχνική με ένα μόλις καλλυντικό προϊόν: το κρεμώδες ρουζ (σε μορφή στικ) ή ακόμα και το κραγιόν!

Έτσι, πολύ πιο απλά και γρήγορα μπορείς να πετύχεις τα παρακάτω:

- Τοποθετώντας το ρουζ ακριβώς κάτω από από την εξωτερική γωνία των ματιών και σβήνοντάς το προς τα πάνω και προς τα έξω, αποκτάς ένα mini lifted αποτέλεσμα.

-Ενώ αν το τοποθετήσεις στο μέσο των ζυγωματικών σου και προς τα έξω, μικραίνεις την απόσταση και το σχήμα του προσώπου σου (σε περίπτωση που έχεις μακρύ πρόσωπο).

-Τοποθέτησε το blush stick σου στο εξωτερικό σημείο των ζυγωματικών σου προς τους κροτάφους για να τα ενισχύσεις και να τα τονίσεις, ενώ αν θες να προσθέσεις όγκο στο πρόσωπο άπλωσε το ρουζ ακριβώς κάτω από τα μάγουλα.

-Για τέλειο, sunkissed αποτέλεσμα που μοιάζει φυσικό, τοποθέτησε το ρουζ κάτω από τα μάτια, κατά μήκος όλης της νοητής γραμμής των ματιών και της μύτης σου και σβήσε καλά το προϊόν για να απορροφηθεί από το δέρμα σου ομοιόμορφα.

Παστέλ αποχρώσεις στα μάτια | Το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ

Δες λεπτομερώς πώς να το κάνεις στο παρακάτω video:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ