Follow us

H Emma Corrin μόλις υιοθέτησε το πιο cool κούρεμα που μπορείς να κάνεις

Boyish μεν, κομψό δε.

emma corrin Splash News

H Emma Corrin μόλις υιοθέτησε μια από τις πιο in τάσεις στα μαλλιά για φέτος: το inverted bob haircut. Πώς μοιάζει ακριβώς αυτό το κούρεμα; Πρόκειται στην ουσία για την bob κουπ που είναι πιο κοντή στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με τα μαλλιά να μακραίνουν σταδιακά μπροστά στο πρόσωπο, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό το κλασικό καρέ.

Ξεκάθαρα εμπνευσμένο από τα hair trends των 90s-early 00s, μπορεί να παρομοιαστεί και με τα αγορίστικα looks της εποχής.

Πώς να φορέσεις το ρουζ για να "αλλάξεις" το πρόσωπό σου

Η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το The Crown, ενσαρκώνοντας με μεγάλη επιτυχία την αείμνηστη Lady Diana, φαίνεται ότι θέλει να υιοθετήσει ένα boyish look. Oι hairstylists Daniel Martin και Reiss Alexander έβαψαν τα καστανά μαλλιά της σε μια πολύ ανοιχτή ξανθιά απόχρωση, ενώ δημιούργησαν ένα αυστηρό bob κόψιμο ξυρίζοντας το κάτω μέρος του κεφαλιού της. Σημανιτκή λεπτομέρεια: η διαφορά στα χρώματα των μαλλιών της, αφού τα ξυρισμένα μαλλιά που ξεπροβάλλουν παρέμειναν στην αρχική, σκούρα καστανή απόχρωσή της.

13 celebrities που θα σε κάνουν να λατρέψεις τις αφέλειες (κάθε είδους)

Πριν μας δείξει το τελικό αποτέλεσμα, η νεαρή ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από stories στο προφίλ της, όπου πήραμε μια ιδέα από τι θα ακολουθήσει:

H Emma Corrin μόλις υιοθέτησε το πιο cool κούρεμα που μπορείς να κάνεις
emma corrin
emma corrin

Και το τελικό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με το cool χτένισμά της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ