Follow us

Ήρθε το τέλος του καρέ! Η νέα μεγάλη τάση που θα το διαδεχτεί

Τα λεγόμενα Rapunzel hair είναι το hair trend που θα κυριαρχήσει από τώρα και για τους επόμενους μήνες.

τάσεις μαλλιών καλοκαίρι 2021 Istock Photo

Κοντο καρέ, μακρύ καρέ... πάντως καρέ! Αυτό ήταν το Νο.1 κούρεμα που όλοι οι hair experts και beauty editors, μαζί τους και εμείς, "δόξαζαν" τις τελευταίες σεζόν για την κομψότητά του. Ενώ αυτή παραμένει αδιαμφισβήτητη, μια νέα τάση απειλεί τα πρωτεία του στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών για το καλοκαίρι 2021 και αυτή δεν είναι άλλη από τα Rapunzel hair.

Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι να μακρύνεις τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο

Rapunzel Hair | Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών καλοκαίρι 2021

Η πανδημία εκόλαψε δύο είδη γυναικών: Εκείνες που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έκοψαν μόνες τους τα μαλλιά τους συχνά κάνοντας edgy pixies και buzzcuts, και εκείνες που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κοινωνική απομόνωση για να περιποιηθούν και να μακρύνουν τα μαλλιά τους. Παρά τη μερική επιστροφή στην κανονικότητα, πολλές γυναίκες αποφάσισαν να διατηρήσουν το μακρύ μήκος των μαλλίων τους, μιμούμενες το hair look της διάσημης πριγκίπισσας της Disney, από την οποία πήρε το όνομά της η τάση.

Τα πιο αποτελεσματικά tips για εσένα που τα μαλλιά σου δεν μακραίνουν με τίποτα

Αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τον κομμωτή σου: Τόνισέ του ότι θέλεις να κόψεις μόνο ένα ή δύο εκατοστά από τα μαλλιά σου προκειμένου να απαλλαγείς από την ψαλίδα και ότι δεν θέλεις καθόλου φιλάρισμα. Όπως καταλαβαίνεις για να διατηρήσεις βέβαια τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά και να είσαι μια άξια διάδοχος της Rapunzel θα πρέπει να τα περιποιείσαι πολύ εφαρμόζοντας ενυδατικά έλαια και μάσκες, και αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το styling με heat tools.

Μαλλιά που δεν μακραίνουν με τίποτα; Δοκίμασε αυτό το συστατικό

Θα πρέπει επίσης να έχεις κατά νου πως αν υιοθετήσεις την εν λόγω τάση, τα μαλλιά σου λόγω του βάρους θα δείχνουν πιο φλατ απ' ό,τι συνήθως, οπότε ίσως να μην αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις λεπτά ή λίγα μαλλιά.

5 δοκιμασμένοι τρόποι να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

Αν παρόλα αυτά, θέλεις πολύ να υιοθετήσεις τα Rapunzel hair, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών για το καλοκάρι 2021, οι παρακάτω φωτογραφίες είναι σίγουρο πως θα σε εμπνεύσουν:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ