Follow us

Phoebe Dynevor | Οι χάλκινες curtain bangs της ηθοποιού συνδυάζουν τα δύο απόλυτα hair trends του καλοκαιριού

Και μας δίνουν την καλοκαιρινή έμπνευση που αποζητούσαμε για το καλοκαιρινό μας κούρεμα.

phoebe dynevor Splash News

Χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά; Τσεκ. Πλαϊνές αφέλειες; Τσεκ. Η Phoebe Dynevor συνδύασε τα δύο απόλυτα hair trends της σεζόν και το αποτέλεσμα είναι άψογο.

Η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα της ύστερα από μια μακρά περίοδο καραντίνας, και φρέσκαρε τα strawberry blonde μαλλιά της με μια sunset inspired χάλκινη απόχρωση, πλούσια σε γλυκούς κόκκινους και χρυσούς τόνους. Το καλύτερο στο νέο hair look της ήταν οι πλαϊνές αφέλειες που δημιούργησε ο κομμωτής της, Nicholas Hardwick, και που έκλεψαν τις εντυπώσεις, με τους χιλιάδες fans της να σχολιάζουν πόσο πολύ της ταιριάζουν.

Loading...

Κι ενώ το signature look της είναι τα ίσια μαλλιά, ο Hardwick δημιούργησε πολλά layers στο κούρεμά της, θέλοντας να ενισχύσει τον όγκο και την κίνηση σε αυτά, χτενίζοντας με τη μέθοδο blow-dry τις αφέλειες για ακόμη μεγαλύτερο όγκο αλλά και μια δόση ανέμελου styling σε αυτά.

Loading...

Το ρετρό αυτό look έχει γίνει το απόλυτο trend τελευταία σε TikTok και Instagram, με πάρα πολλές beauty addicts και stars να υιοθετούν το χάλκινο χρώμα αλλά και κάθε είδους αφέλειες (είτε συνδυαστικά είτε όχι). Πιθανόν επηρεασμένες από την Anya Taylor Joy και το αξέχαστο hair look της στο The Queen's Gambit, οι celebrities επιμένουν να το υιοθετούν με μεγάλη επιτυχία - δεν θα ξεχάσουμε τη Gigi Hadid πριν λίγους μήνες που έκανε αυτή τη δραστική αλλαγή με αφορμή την επιστροφή της στις πασαρέλες.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ