Follow us

H Kim Kardashian σού δείχνει έναν νέο τρόπο για να φορέσεις το eyeliner

Πολύ πρωτότυπος και cool.

Kim Kardashian Abaca Press

Άλλη μια φορά που η Kim Kardashian υιοθετεί ένα ανερχόμενο beauty trend και το κάνει τάση. Ο λόγος για το graphic eyeliner, που η αλήθεια είναι ότι το βλέπουμε στα profiles των πιο ταλαντούχων makeup artists τους τελευταίους μήνες αλλά σπανιότερα στα πρόσωπα των celebrities.

Να όμως που η Kim Kardashian το υιοθέτησε στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής φωτογράφισης και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι τέλειο. Αν αναρωτιέσαι πώς δείχνει το συγκεκριμένο eyeliner, να σε πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για τη γραμμή που ξεκινάει από το κινητό βλέφαρο και περιγράφει όλη τη νοητή γραμμή μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού, σχηματίζοντας ένα γραμμικό σχέδιο. Οι γραμμές μπορεί να είναι ίσιες ή καμπυλωτές και, αφήνοντας τη φαντασία σου να δουλέψει, μπορείς να κάνεις πολύ ευφάνταστα σχέδια.

Όλες οι φορές που η Kylie Jenner είχε τα πιο αμφιλεγόμενα μανικιούρ

Η social media queen μάλιστα επέλεξε να δώσει ένα χρωματιστό twist στο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας μωβ eyeliner και όχι το κλασικό μαύρο που ενδεχομένως περίμενες. Το ταίριαξε αρμονικά με παρόμοιες αποχρώσεις σκιών στα μάτια και, φυσικά, nude κραγιόν στα χείλη. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από τη δική της σειρά καλλυντικών KKW Beauty.

Δες το makeup look:

Loading...

Θα το δοκίμαζες;

Emily Ratajkowski | Το low maintenance (και hot) χτένισμα της νεαρής μανούλας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ