Follow us

H Dua Lipa μόλις φόρεσε το αγαπημένο hair clip των παιδικών μας χρόνων

Και μας προκάλεσε μια μικρή νοσταλγία.

dua lipa Splash news/Ideal Image

Άλλη μια φορά που η Dua Lipa αποδεικνύεται πιστή fan της μόδας των 90s-00s. Μπορεί να μην τα είχε ζήσει στο απόγειό τους (καθότι πολύ νέα), ξέρει όμως να συνδυάζει με μαεστρία όλα τα fashion items εκείνων των δεκαετιών, ενώ υιοθετεί με μεγάλη επιτυχία όλα τα beauty trends.

Έτσι κι αυτή τη φορά, μας προκάλεσαν μεγάλη νοσταλγία τα hair clips που φορούσε η 25χρονη στα μαλλιά της, που δεν ήταν άλλα από δύο ...πεταλούδες.

H Kendall Jenner έκανε τις ombré-blonde ανταὐγειες που θα θες να αντιγράψεις asap

Αν έχεις μεγαλώσει στα 90s-00s σίγουρα θα θυμάσαι ότι οι χρωματιστές πεταλούδες με τα κουνιστά φτερά ήταν το νο. 1 αξεσουάρ μαλλιών των παιδικών/εφηβικών μας χρόνων, που δεν έλειπε από το νεσεσέρ καμιάς κοπέλας. Αν μάλιστα είχαν glitter ή strass, ακόμα καλύτερα. Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να το επαναφέρει στο σήμερα με τον πιο cool τρόπο.

Πώς; Πιάνοντας τα μαλλιά της σε δύο κοτσιδάκια δεξιά κι αριστερά, και στερεώνοντάς τα με τα clips. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν οι δύο wavy τούφες που άφησε να πλαισιώσουν το πρόσωπό της χαλαρά, αλλά και το sleek look των μαλλιών της.

Priyanka Chopra | Το monochromatic brown μακιγιάζ της για τα Billboard Music Awards 2021 ήταν μαγευτικό

Δες το look:

Loading...

Πώς σου φαίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ