Follow us

Το εύκολο scrub κατά της κυτταρίτιδας που πρέπει να δοκιμάσεις πριν το πρώτο μπάνιο

Περιέχει υλικά που έχεις σίγουρα ήδη στην κουζίνα σου.

scrub κατά της κυτταρίτιδας Istock Photo

Οι πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες, αλλά και τα πρώτα Σαββατοκύριακα μακριά από την πόλη είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά κι αυτό σημαίνει ότι το άγχος για την όψη φλοιού πορτοκαλιού έχει φτιάσει στο πικ της. Αν σε ενοχλεί και θέλεις να την μειώσεις όσο περισσότερο μπορείς, σίγουρα θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη η παρακάτω εύκολη συνταγή για scrub κατά της κυτταρίτιδας, που μπορείς να φτιάξεις με υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου:

8 προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας που όντως φέρνουν αποτελέσματα

Η πιο εύκολη συνταγή για scrub κατά της κυτταρίτιδας

Το εύκολο scrub κατά της κυτταρίτιδας που πρέπει να δοκιμάσεις πριν το πρώτο μπάνιο

Τι θα χρειαστείς:

2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

Διαδικασία:

Ανακατεύεις όλα μαζί τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα που θα θυμίζει βρεγμένη άμμο. Μετά το ντους και ενώ βρίσκεσαι μέσα στην μπανιέρα, εφαρμόζεις το μίγμα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις στα σημεία που έχεις κυτταρίτιδα (στους μηρούς, τους γλουτούς κλπ). Ξεπλένεις και συνεχίζεις με την καθιερωμένη body skincare ρουτίνα σου.

Προσοχή! Το συγκεκριμένο scrub κατά της κυτταρίτιδας λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφέ θα "βάψει" την μπανιέρα ή το ντους σου. Μην πανικοβληθείς! Το μόνο που χρειάζεσαι για να το καθαρίσεις είναι λίγη χλωρίνη.

Οι influencers που δεν φοβούνται να δείξουν τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα τους

Ευεργετικές ιδιότητες:

Τόσο η ζάχαρη όσο και ο καφές θα απολεπίσουν την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και κάνοντάς την εξαιρετικά απαλή. Ο καφές λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει να διασταλούν τα αιμοφόρα αγγεία και να μειώσει την εμφάνιση των κοιλοτήτων του δέρματος, αλλά και να βελτιώσει τη ροή του αίματος μειώνοντας έτσι την κατακράτηση υγρών. Το έλαιο -όποιο και να επιλέξεις- θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σου.

Το ότι το συγκεκριμένο scrub θα κάνει την επιδερμίδα σου εξαιρετικά απαλή και θα βοηθήσει στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, δεν σημαίνει ότι θα την εξαλείψει πλήρως. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συστήνεται το λεμφικό μασάζ κατά την εφαρμογή του, το οποίο βοηθά την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού, αλλά και εκείνη του αίματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ