Follow us

Το μυστικό της Victoria Beckham για λαμπερά πόδια κοστίζει λιγότερο από 5€

Το DIY μίγμα της Posh Spice που διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και sunkissed.

Victoria Beckham Splash/ Ideal Image

Ακόμα και η Posh Spice αγαπά ένα καλό skincare deal. Μπορεί να νομίζαμε ότι για τα λαμπερά πόδια της, τα οποία αναδεικνύει με midi φούστες και κομψά φορέματα, οφειλόταν κάποια ακριβή κρέμα, ωστόσο όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της το μυστικό της για βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα κοστίζει λιγότερο από 5€.

Luxury on a Budget | 7+1 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν ακριβά

Loading...

Το "body secret" της, όπως η ίδια το ονομάζει, δεν είναι άλλο από το λάδι καρύδας μετά το fake tanning. Αντί να το εφαρμόζει μόνο του στο σώμα της, προτιμά να το αναμειγνύει με την body lotion, έτσι ώστε η επιδερμίδα της να ενυδατώνεται σε βάθος και η ηλιοκαμένη όψη της να διατηρείται αναλλοίωτη για περισσότερο.

Loading...

Το DIY μίγμα της είναι τόσο ενυδατικό, που μετά την εφαρμογή του, όπως λέει η ίδια, νιώθει σαν η επιδερμίδα της να έχει πιει ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Καθώς είναι αρκετά λιπαρό, το εφαρμόζει πολύ πριν ντυθεί και βγει έξω, έτσι ώστε να έχει χρόνο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα της και να μην λερώσει τα ακριβά της σύνολα.

Βάζεις λάδι καρύδας στο πρόσωπο; Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς

Αν θέλεις να ακολουθήσεις το tip της, μπορείς να αναμείξεις λίγο λάδι καρύδας με την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα, ωστόσο φρόντισε να περιορίσεις την εφαρμογή του μίγματος στην επιδερμίδα από το λαιμό και κάτω. Ο λόγος; Σαν έλαιο είναι εξαιρετικά ενυδατικό, ενώ παράλληλα έχει και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ωστόσο, καλό είναι να αποφεύγεται η εφαρμογή του στο πρόσωπο, καθώς ανήκει στη λίστα με τα comedogenic συστατικά, εκείνα δηλαδή που τείνουν να φράζουν τους πόρους. Αν έχεις λιπαρή ή ακνεϊκή επιδερμίδα είναι σίγουρα a no go. Αν όμως έχεις ξηρή επιδερμίδα στο σώμα και ειδικά σε τραχιές περιοχές του, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα, go to town!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ