Follow us

H Kendall Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο επίπεδο

Έδωσε μια φρέσκια νότα στην κλασική ταρταρούγα ως nail art.

kendall jenner Abaca Press

Αν και η Kendall Jenner δεν μας έχει συνηθίσει σε υπερβολικά τολμηρούς πειραματισμούς, υιοθετώντας μια πιο minimal προσέγγιση στην ομορφιά, ιδίως συγκριτικά με τις glam αδελφές της, δεν ισχύει το ίδιο για τα νύχια της.

Η 25χρονη λατρεύει τις ουδέτερες αποχρώσεις στο μανικιούρ της (δεν θα ξεχάσουμε άλλωστε το ανοιχτό σοκολατί που έγινε το αγαπημένο μας τον περασμένο χειμώνα), με τα παστέλ ροζ και nudes να αναδεικνύουν τέλεια τα μακριά νύχια της και να κάνουν τα δάχτυλά της να δείχνουν ακόμα πιο κομψά. Πολύ συχνά όμως τα αλλάζει με φωτεινά χρώματα και περίεργα nail art patterns, κάνοντας τη διαφορά με αυτές τις μικρές, πλην αξιοπρόσεκτες, αλλαγές στο μανικιούρ της.

Έτσι πριν λίγες μέρες, η διάσημη nail artist Lisa Kon ανέβασε στο προφίλ της το nail art που δοκίμασε στη διάσημη πελάτισσά της αυτόν τον μήνα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ιδιόμορφο γαλλικό, σε μια εποχή που τα french manis έχουν αποκτήσει πολλές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές (βλ. το πολύχρωμο γαλλικό με τα χρωματιστά tips).

Αυτή τη φορά, οι άκρες των νυχιών του ενός χεριού ήταν ζωγραφισμένες με το pattern της ταρταρούγας σε πορτοκαλί-καφέ χρώμα, και τα tips του άλλου ζωγραφισμένες με το ίδιο pattern τατρταρούγας μεν, αλλά σε mint απόχρωση.

5 "φρέσκιες" ιδέες για να ανανεώσεις το καλοκαιρινό μανικιούρ σου

Δες το μανικιούρ της:

Loading...

Πώς σου φαίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ